Home TOP NEWS Το θέλουν, το θέλουμε

Το θέλουν, το θέλουμε

AG27-omonoia-anorthosi (187)


Ματς της χρονιάς χαρακτηρίζουν το Σαββατιάτικο στην Ανόρθωση. Τόσο ο Χόλγκερσον όσο και ο Λαΐφης σε δηλώσεις τους τόνισαν τη σημασία του να μας κερδίσουν για να μείνουν ζωντανοί. Ο δεύτερος μάλιστα είπε πως είναι ένα ματς που μπορεί ακόμα και να τελειώσει την Ευρώπη. Κάτι τέτοιο θα γίνει σε κάποιο βαθμό αν κερδίσει η ΟΜΟΝΟΙΑ. Και ακριβώς αυτό πρέπει να επιδιώξει η ομάδα μας, ανεξάρτητα από τις όποιες βλέψεις της Ανόρθωσης.

Είμαστε η καλύτερη ομάδα από τις δύο. Αυτό δείχνει η βαθμολογία, αυτό δείχνει και το τελευταίο μεταξύ μας παιχνίδι. Μπορεί η κυρία να δείχνει σημάδια βελτίωσης από τη μέρα που έκατσε ο Λάρκου στο πάγκο της, αλλά θαύματα σε κάποιες μέρες δεν μπορεί να κάνει κανείς. Είναι η Ανόρθωση που βρίσκεται με τη πλάτη στο τοίχο, είναι η Ανόρθωση που θέλει πάση θυσία. Εμείς πρέπει απλά να εκμεταλλευτούμε ότι έχουμε καλύτερη ομάδα και τη δυναμική που έφτιαξε η νίκη επί του Απόλλωνα.

Το Σάββατο η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει την ευκαιρία να κάνει ένα αποφασιστικό βήμα προς τη πρόκριση. Αν θα το πράξει, εξαρτάται αποκλειστικά από αυτήν. Το Παπαδόπουλος δεν υπήρξε ποτέ αφιλόξενο, η ομάδα είναι σε φόρμα, δεν βλέπουμε κανένα λόγο να μην το κάνει.