Home TOP NEWS Το ξέσπασμα να ‘χει χαρακτήρα

Το ξέσπασμα να ‘χει χαρακτήρα

AG27-omonoia-anorthosi (180)


Ένας μίνι γύρος πέντε αγωνιστικών απομένει για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος. Υπάρχουν μόλις 15 διαθέσιμοι βαθμοί και όποια ομάδα από τις τρεις που διεκδικούν την τρίτη θέση (ΟΜΟΝΟΙΑ, Απόλλων, Ανόρθωση) συγκεντρώσει τους παραπάνω, θα έχει και τον πρώτο λόγο.

Του Κώστα Καλλή, goal philenews.com

Για την ώρα και όπως είναι διαμορφωμένα τα βαθμολογικά δεδομένα, η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει τον πρώτο λόγο. Ωστόσο, οι διαφορές είναι πολύ μικρές και από αγωνιστική σε αγωνιστική μπορεί να διαφοροποιούνται.

Στην ΟΜΟΝΟΙΑ παρουσιάζονται αποφασισμένοι να μη δώσουν δικαίωμα να αμφισβητηθούν οι δυνατότητές της, να δώσουν συνέχεια στην εμφάνιση του Τσιρείου και με πείσμα κι αποφασιστικότητα να διατηρηθεί η ομάδα στην τρίτη θέση.

Η τελική ευθεία επιβάλλει στοιχεία – γνώρισμα μεγάλης ομάδας και έτσι θέλει να συμπεριφερθεί η ΟΜΟΝΟΙΑ. Ποια είναι αυτά; Χαρακτήρα και μέταλλο νικητή. Την εικόνα που είδε ο κόσμος της στο Τσίρειο αναμένει και στη συνέχεια, και όλοι στο «Ηλίας Πούλλος» παρουσιάζονται αποφασισμένοι να μην απογοητεύσουν τους οπαδούς τους.

Ο τρόπος με τον οποίο πανηγύρισαν οι πράσινοι στο Τσίρειο, ήταν δείγμα της θέλησης να οδηγήσουν την ομάδα στην Ευρώπη. Κανείς δεν θέλει να πιστεύει ότι αυτή η εικόνα ήταν ένα πυροτέχνημα. Αντιθέτως, αυτό που τονίζουν στον σύλλογο της Λευκωσίας είναι πως, ήταν το ξέσπασμα που όλοι ανέμεναν και θα αποτελέσει το εφαλτήριο για σειρά επιτυχιών που θα χρίσουν και φέτος την ΟΜΟΝΟΙΑ… Ευρωπαία!