Home TOP NEWS Βαζέχα: «Στόχος το κύπελλο και η Ευρώπη»

Βαζέχα: «Στόχος το κύπελλο και η Ευρώπη»

kazamias-ag12-omonoia-enp-pagkos-vazexa-akis-gymnastis


Δηλώσεις σε πολωνικά ΜΜΕ έκανε ο βοηθός του Βλάνταν Μιλόγεβιτς, Κρίστοφ Βαζέχα. Ο Πολωνός με ελληνική υπηκοότητα τόνισε πως στόχος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ είναι να κατακτήσει το κύπελλο, ενώ όσον αφορά το Νίκο Νταμπίζα είπε πως “σύντομα θα πάρει σημαντικές αποφάσεις”. Αναλυτικά:

Για το πώς κατέληξε στη Κύπρο και την ΟΜΟΝΟΙΑ: «Ο Βλάταν Μιλόγεβιτς είχε πρόταση από την ΟΜΟΝΟΙΑ και με πήρε τηλέφωνο τον Νοέμβριο για να ρωτήσει αν θα ήθελα να συνεργαστώ μαζί του. Ήταν μια περίοδος που στην Ελλάδα δεν είχα δουλειά. Ο Σέρβος προπονητής με γνώριζε καλά, αφού με βοήθησε όταν έκανα το UEFA PRO. Από τις 15 Νοεμβρίου είμαστε μαζί στην Κύπρο και θα δούμε τι μας επιφυλάσσει το μέλλον. Με το τέλος της χρονιάς το Δ.Σ. θα αποφασίσει αν συνεχίζουμε ή αν θα αλλάξουν προπονητή».

Για το Νίκο Νταμπίζα: «Ο πρώην διευθυντής του Παναθηναϊκού υπέγραψε στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Ο Νίκος Νταμπίζας θα αναλάβει όλα τα οργανωτικά θέματα. Σύντομα θα είναι σε θέση να πάρει και σημαντικές αποφάσεις».

Για τους οπαδούς στην Κύπρο: «Η ΟΜΟΝΟΙΑ και το Αποέλ απέχουν πολύ σε αριθμό από άλλες ομάδες. Η Κύπρος είναι μια μικρή χώρα, υπάρχουν μικρές αποστάσεις μεταξύ των συλλογών έτσι παίρνουν κόσμο. Σε κάποια παιχνίδια έχουμε 15.000 θεατές».

Για τους στόχους της ΟΜΟΝΟΙΑΣ: «Αυτή τη στιγμή ο στόχος μας είναι να βγούμε στην Ευρώπη. Είτε πρέπει να πάρουμε το κύπελλο είτε να τερματίσουμε στην τρίτη θέση. Υπό κάποιες προϋποθέσεις ίσως και η τέταρτη θέση να οδηγήσει στην Ευρώπη, αλλά για να γίνει αυτό πρέπει να έρθει 5η η Ανόρθωση».

Για τον Πιέχ που ξεχωρίζει με την ΑΕΛ: «Ο Πιέχ πραγματικά έχει κάνει μεγάλη εντύπωση στη Κύπρο από τότε που επανήλθε. Η Λέγκια δεν του έδειξε εμπιστοσύνη αλλά έχει βρει την αυτοπεποίθηση του. Το ερώτημα είναι αν η Λέγκια θα τον αφήσει για ακόμη ένα χρόνο ή θα τον πάρει πίσω. Σίγουρα ο Πιέχ κερδίζει πόντους στην ΑΕΛ και εδώ τον θέλουν πολύ».