Home TOP NEWS Βλέπουν Σαλαμίνα

Βλέπουν Σαλαμίνα

AG33-omonoia-apoel (196)


Μετά το νέο αιώνιο χαστούκι, στην ΟΜΟΝΟΙΑ βλέπουν Νέα Σαλαμίνα. Η ομάδα μας υποδέχεται στο ΓΣΠ την ομάδα της Αμμοχώστου τη Τετάρτη και ξέρει πολύ καλά πως με νίκη, ίσως εξασφαλίσει μαθηματικά την έξοδο της στην Ευρώπη. Έτσι κι αλλιώς δύσκολα θα ανατραπεί η κατάσταση, όσο πιο γρήγορα όμως κλειδώσει το ευρωπαϊκό εισιτήριο τόσο το καλύτερο. Γιατί έχουμε και άλλα, σοβαρά για το μέλλον του σωματείου να σκεφτούμε και όσο πιο γρήγορα κλείσουν οι εκκρεμότητες τόσο περισσότερος χρόνος.

Ο Μιλόγεβιτς μετά την ήττα, έχει σίγουρα και αρκετή δουλειά στη ψυχολογία να κάνει. Οι ποδοσφαιριστές μετά το παιχνίδι ήταν μάλλον περίλυποι και ελάχιστοι έφυγαν από την κανονική έξοδο. Δεν πέρασαν από τη μικτή ζώνη για να αποφύγουν δηλώσεις. Λυπημένοι ή όχι, ευκαιρία να πάρουν ρεβάνς από το Αποέλ δεν θα έχουν φέτος, για αυτό ας κερδίσουν τουλάχιστον τα επόμενα ξεκινώντας από τη Σαλαμίνα. Ας φτάσουν όσο πιο ψηλά μπορούν και κυρίως να κατακτήσουν ένα τίτλο.

Αγωνιστικά δεν υπολογίζεται ο τιμωρημένος Καρλίτος, ενώ επιστρέφει ο Χαφέζ που εξέτισε τη ποινή του. Σήμερα θα ξεκαθαρίσει αν παίζουν οι Ράμος και Δημητρίου.