Home TOP NEWS Αφού αργεί, ας βγει κάτι καλό

Αφού αργεί, ας βγει κάτι καλό

eklogiki-sinelefsi


Η εκλογική συνέλευση κατά την άποψη μας έπρεπε να γίνει προ πολλού, για να έχει χρόνο το νέο διοικητικό συμβούλιο, ακόμα κι αν περιλαμβάνει κάποια μέλη του τωρινού, να καταλάβει ποιο υπερωκεάνιο αναλαμβάνει και να πράξει ανάλογα. Κάτι τέτοιο δεν έγινε, κυρίως λόγω του ότι οι οικονομικές καταστάσεις, δεν είναι έτοιμες. Αν και θα μπορούσαν να οριστούν δυο συνελεύσεις, η εκλογική άμεσα και μια έκτακτη αργότερα για τα οικονομικά, ο ορισμός μία μόνο συνέλευσης στις 25 Ιουνίου δίνει χρόνο για διεργασίες.

Διεργασίες για να βγει μια διοίκηση φρέσκια, ικανή, καταρτισμένη από άτομα από διαφορετική προέλευση που είναι ικανά να επιφέρουν αλλαγή σε νοοτροπία και τρόπο λειτουργίας. Τα μηνύματα τον τελευταίο καιρό από το κόσμο βγαίνουν δυνατά και είναι μηνύματα για να προχωρήσει το σωματείο σε τομές που θα του επιτρέψουν να προχωρήσει. Αφού η εκλογική είναι ένα μήνα μακριά λοιπόν, υπάρχει χρόνος να προσεγγιστούν άτομα ικανά χωρίς εξαρτήσεις, υπάρχει χρόνος να συναντηθούν οι ενδιαφερόμενοι συνδυασμοί να συζητήσουν και να καταλήξουν σε ένα κοινό, που θα απολαμβάνει την αποδοχή της πλατιάς μάζας του κόσμου.

Λέμε ξανά πως θα προτιμούσαμε οι εκλογές να γίνουν το συντομότερο δυνατό. Από κάθε κατάσταση όμως πρέπει να βγάζουμε το καλύτερο. Έχουμε ένα μήνα να φέρουμε την αλλαγή και θα παίξει το ρόλο του ο κάθε ένας μας. Έχουμε ένα μήνα να καταλήξουμε στο συνδυασμό που θα μας πάρει μπροστά, γιατί καλούμε όλους αυτούς που επέδειξαν ενδιαφέρον αλλά για τον Α ή το Β λόγο έκαναν πίσω (υπάρχουν ικανότατα άτομα), να ξανάρθουν κοντά, να το συζητήσουν.