Home TOP NEWS Αντίστροφη μέτρηση

Αντίστροφη μέτρηση

ag19-apollonas-omonoia (73)


Το πρωτάθλημα είναι από χθες και επίσημα παρελθόν, αφού πρώτα ΟΜΟΝΟΙΑ και Απόλλωνας τα είπαν σε παιχνίδι αγγαρεία. Βρισκόμαστε πλέον μόλις 2 μέρες μακριά από το τη 18η Μαΐου εκεί που η ομάδα μας και αυτή της Λεμεσού θα τα πουν με κάθε σοβαρότητα και με πλήρη ορμή. Ο τελικός κυπέλλου είναι προ των πυλών και πλέον όλοι μετράμε αντίστροφα για το μεγάλο ραντεβού. Ευχή κάθε ΟΜΟΝΟΙΑΤΗ όπου κι αν αυτός βρίσκεται, είναι η ομάδα να εμφανιστεί έτοιμη για να κατακτήσει το βαρύτιμο τρόπαιο.

Η οικογένεια της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ζει και αναπνέει για αυτή την μέρα, από τη στιγμή που στο πρωτάθλημα έμεινε πίσω νωρίς. Έχουμε μείνει πολύ καιρό μακριά από τίτλους, πολύ περισσότερο από όσο μας επιτρέπει το DNA μας να αποδεχθούμε. Οι ποδοσφαιριστές μας πρέπει να παρουσιάσουν τον καλύτερο τους εαυτό εντός των τεσσάρων γραμμών. Πρέπει να είναι έτοιμοι να πεθάνουν αν χρειαστεί για να τους βρει το τέλος της βραδιάς κυπελλούχους.

2 και απόψε. Αυτό που τόσες μέρες συζητάμε έχει φτάσει. Ας φροντίσουμε να είμαστε όλοι συνεπείς στο μεγάλο ραντεβού με το 15ο κύπελλο. Το χρωστάμε στον εαυτό μας.