Home TOP NEWS Απαράδεκτη η στοχοποίηση του κόσμου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ

Απαράδεκτη η στοχοποίηση του κόσμου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ

kaz-telikos-apollonas-omonoia (304)


Μέχρι αυτή τη στιγμή, έχουμε δει όλοι τα βίντεο δεκάδες φορές και τα πράγματα είναι ξεκάθαρα στο μυαλό μας. Υπάρχουν κάποια πολύ συγκεκριμένα δεδομένα, που όπως κι αν τα παρουσιάσουν τα (επίσης συγκεκριμένα) κατευθυνόμενα ΜΜΕ, δεν αλλάζουν, μιας και το βίντεο δεν αλλοιώνεται από τα ψέματα τους. Αυτά λοιπόν συνοψίζονται ως εξής:

  1. Με το τέλος του ματς εκατοντάδες οπαδοί του Απόλλωνα κινούνται απειλητικά προς την κερκίδα μας πετώντας αντικείμενα. Οπαδοί του Απόλλωνα ρίχνουν φωτοβολίδες με πιστόλι στο πάνω διάζωμα της κερκίδας μας εκεί που ήταν γυναικόπαιδα.
  2. Περίπου 20 οπαδοί της ΟΜΟΝΟΙΑΣ είναι εκείνη τη στιγμή στο γήπεδο και αφαιρούν τα πανό. Σε κατάσταση αυτοάμυνας, απωθούν τους Απολλωνίστες.
  3. Η ΜΜΑΔ εισέρχεται στον αγωνιστικό χώρο και κινείται άμεσα και αποκλειστικά προς τους οπαδούς της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Σαν να μην υπάρχουν εκείνοι του Απόλλωνα.

Είναι άδικο τα όσα συνέβηκαν να παρουσιάζονται σαν συμπλοκές μεταξύ οπαδών. Ήταν επίθεση των Απολλωνιστών και αυτοάμυνα των δικών μας. Το βίντεο δεν μπορεί να πει ψέματα. Φαίνονται οι αριθμοί, φαίνεται ποιος ξεκίνησε την ιστορία, φαίνεται η αντίδραση της αστυνομίας. Θα περιμέναμε ειδικά από το κρατικό κανάλι να χειριστεί με υπευθυνότητα το θέμα και επιτέλους να κριτικάρει τη στάση της αστυνομίας προς το ΛΑΟ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Τέλος να σημειώσουμε πως πολλοί φίλοι, επιβεβαίωσαν πως τόσο στη κερκίδα μας όσο και στου Απόλλωνα, υπήρχε μηδαμινός έλεγχος στις εισόδους. Ύποπτα μηδαμινός.