Home TOP NEWS Από τώρα μόνο…Απόλλωνας

Από τώρα μόνο…Απόλλωνας

AG35-aek-omonoia (79)


Νικηφόρο ήταν το πέρασμα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ από τη Λάρνακα. Το παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΚ ήταν βέβαια αδιάφορο και οι δυο ομάδες άφησαν πολλούς θεωρητικά βασικούς παίκτες στον πάγκο, είναι όμως θετικό που ο Μιλόγεβιτς είδε τους παίκτες του σε πλήρη ετοιμότητα. Πλέον στο Ηλίας Πούλλος, σκέφτονται μόνο τις δυο αναμετρήσεις με τον Απόλλωνα. Η πρώτη, είναι όπως και το χθεσινό παιχνίδι αδιάφορη, η δεύτερη είναι όλα τα λεφτά!

Και σαν τέτοιες αναμένουμε τους δυο προπονητές να τις αντιμετωπίσουν. Την Παρασκευή (ελπίζουμε Παρασκευή δηλαδή, μιας και απόφαση ακόμα δεν έχει ληφθεί από την ομοσπονδία) περιμένουμε να δούμε μπόλικο κρυφτούλι, εντεκάδες βγαλμένες από το βάθος του μυαλού των δυο προπονητών και καμία ένδειξη του τι θα πράξουν τη Τετάρτη. ΟΜΟΝΟΙΑ και Απόλλωνας παίζουν ουσιαστικά όλη τη χρονιά τους στον τελικό κυπέλλου. Μια από τις δυο ομάδες θα τελειώσει τη σαιζόν με τίτλο, θα χρυσώσει κάπως το χάπι για το ότι δεν διεκδίκησε καν το πρωτάθλημα. Η άλλη, θα είναι μεν στην Ευρώπη, αλλά δεν θα θέλει να θυμάται πολλά από τη χρονιά.

Από σήμερα μόνο Απόλλωνας λοιπόν. Μπορεί να περάσουν χαλαρά την ημέρα τους παίκτες και τεχνικό επιτελείο, στο μυαλό όλων όμως είναι ήδη οι διπλές αναμετρήσεις με τον Απόλλωνα, κατακρίβιαν η δεύτερη. Μπαίνουμε στη τελική ευθεία για το τέλος της χρονιάς και πρέπει να κάνουμε ότι περνάει από το χέρι του καθενός, για να το φτάσουμε με χαμόγελο. Μετά, λέμε ξανά πως πρέπει να βάλουμε το πήχη ψηλά.