Home TOP NEWS Δεν έχει ανάγκη “Πάπουτσους” το ποδόσφαιρο μας

Δεν έχει ανάγκη “Πάπουτσους” το ποδόσφαιρο μας

papoutsos-konstantinou


Με το που διαβάσαμε την είδηση για επιστροφή του Γιώργου Πάπουτσου στα της διαιτησίας, αμέσως πιάσαμε ημερολόγιο. Δυστυχώς, δεν έγραφε 1η Απριλίου, αλλά 26 Μαΐου. Είναι αλήθεια, ο Πάπουτσος σκέφτεται να επανέλθει στο χώρο της διαιτησίας και να διεκδικήσει θέση στο διοικητικό συμβούλιο των διαιτητών. Και το χειρότερο είναι πως η είδηση απλά αναφέρεται στις διάφορες ιστοσελίδες, χωρίς να του λέει κανείς το αυτονόητο: πως η ήδη πολύπαθη και κάτω του μετρίου διαιτησία, δεν έχει ανάγκη από “Πάπουτσους”. Κατ’ ακρίβιαν μόνο ζημιά μπορούν να της κάνουν.

Πείτε μας εσείς, έχει ανάγκη η κυπριακή διαιτησία ένα δηλωμένο Αποελίστα, που πάει σαν οπαδός της ομάδας του γήπεδο (όπως μπορείτε να δείτε και στη φωτογραφία πιο πάνω); Ένα χρόνο μετά τα ηχογραφημένα με τους κουμμούναρους, μπορούμε να κοιμόμαστε ήσυχοι πως θα έχουμε αμερόληπτες διαιτησίες στις ακαδημίες, όταν ο κανακάρης του Πάπουτσου αγωνίζεται σε αυτήν του Αποέλ; Μπορούμε να εμπιστευτούμε ένα άνθρωπο που πρόσφατα καλεσμένος στο ΡΙΚ, υπό την ιδιότητα του και καλά ανεξάρτητου (μην αρχίσουμε για το ΡΙΚ που τον πήρε καλεσμένο) άφησε αιχμές για το τελευταίο πρωτάθλημα που πήρε η ΟΜΟΝΟΙΑ, επειδή ήταν με ξένους διαιτητές; Για να μην αρχίσουμε για τα κατορθώματα του σαν διαιτητής, κρατάμε μόνο εκείνη τη χειρονομία του στο Παραλίμνι προς τη κερκίδα μας.

Κύριοι διαιτητές, μας ζητάτε συνεχώς να σας εμπιστευτούμε. Μας ζητάτε συνεχώς να μην είμαστε προκαταλημμένοι κι ας είστε οι περισσότεροι Αποελίστες και σχεδόν όλοι από συγκεκριμένο πολιτικό χώρο. Πείτε μας εσείς, αν θεωρείται πως αυτά είναι βήματα προς τη σωστή κατεύθυνση. Και φίλοι δημοσιογράφοι, επιτέλους μιλάτε, πείτε τα αυτονόητα!