Home TOP NEWS Ενημερώνει υποψήφιους για το πλάνο

Ενημερώνει υποψήφιους για το πλάνο

anastasiouu-dabizas


Στο ψάξιμο του αντικαταστάτη του Βλάνταν Μιλόγεβιτς βρίσκεται ο Νίκος Νταμπίζας αφού ο Σέρβος έχει πάρει τις αποφάσεις του και αποχωρεί. Το θέμα Μιλόγεβιτς δεν έχει ξεκαθαρίσει, ήδη όμως οι πληροφορίες λένε πως είναι θέμα χρόνου να επισημοποιηθεί το διαζύγιο.

Θέλοντας να είναι σίγουρος για την επιλογή, ο Ελλαδίτης τεχνικός διευθυντής άρχισε μία προσπάθεια να ενημερώνει τους υποψήφιους προπονητές για το πλάνο που θα εφαρμοστεί στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Όπως είναι λογικό, τα πρώτα ονόματα που ακούγονται είναι από Ελλάδα (Αναστασίου, Χριστόπουλος, Βεργέτης) και έχουν κοινό χαρακτηριστικό ότι είναι νεαροί και φιλόδοξοι. Το στοιχείο αυτό ίσως να φανερώνει τις προθέσεις του Νταμπίζα.

Είναι πολύ πιθανόν όμως όταν η ομάδα βγει στο ψάξιμο, στα υπόψιν να προστεθούν και προπονητές από άλλα… παζάρια. Όταν δημιουργηθεί η μικρή λίστα με προπονητές που ενδιαφέρονται να εργαστούν στο τριφύλλι και πιστεύουν στα σχέδια που γίνονται, τότε θα γίνει η επιλογή του νέου προπονητή της ομάδας. Η προετοιμασία αρχίζει στις 05 Ιουνίου και ο χρόνος είναι εχθρός.