
Δεν ανανεώνεται ούτε το συμβόλαιο του Ντρι Ρόμαρικ καθώς ο Αφρικανός ενημερώθηκε για την απόφαση της ομάδας σήμερα. Αναμένεται εντός της ημέρας σχετική ανακοίνωση. Ο Νίκος Νταμπίζας όπως είχαμε γράψει, θέλει να ρίξει το μέσο όρο ηλικίας και μετά τους Μπεμπέ, Ράμος και Κιρμ, τελειώνει και ο Ρόμαρικ. Ανακοινώσεις ή εξελίξεις θα έχουμε και σε άλλα μέτωπα.
Ο Ντρι είναι ο πέμπτος από τους οκτώ παίκτες που ολοκληρώθηκε το συμβόλαιο του και δεν θα υπάρξει ανανέωση, αφού ως γνωστών ούτε ο Μπρανέσκου που τελείωσε ο δανεισμός του θα παραμείνει στο “τριφύλλι”. Θυμίζουμε πως πέραν αυτών των πέντε, φεύγει και ο Εζέ, με τον οποίο έγινε κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας.



![Το τρελό ξέσπασμα του Ηλία: Βρέθηκε στην κερκίδα μετά το buzzer beater! [Βίντεο]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/iliastew4-238x178.jpg)
![Στη διάθεση του Λαού τα εισιτήρια με Ρακόφ στο ΓΣΠ [Λεπτομέρειες]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/Rakow_web-1024x576-1-238x178.png)







![Το τρελό ξέσπασμα του Ηλία: Βρέθηκε στην κερκίδα μετά το buzzer beater! [Βίντεο]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/iliastew4-100x75.jpg)