Home TOP NEWS Ενωμένοι αλλά και…αλλαγμένοι

Ενωμένοι αλλά και…αλλαγμένοι

empros-omonoiaΞεκάθαρα, δεν θέλει να συγκρουστεί ο συνδυασμός Εμπρός Ομόνοια, με βάση τα όσα αναφέρθηκαν χθες. Στόχος του, όπως εκφράστηκε μέσω των εκπροσώπων του, είναι να συμμετέχει σε ένα ενωτικό συνδυασμό, ένα συνδυασμό κοινής αποδοχής, που θα συσπειρώσει τους ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ και θα τους βάλει όλους πίσω από το ίδιο όχημα παρά τα πολλά που είναι τώρα. Παράλληλα όμως, εκφράστηκε και η ανάγκη να καταλάβει και ο τελευταίος ΟΜΟΝΟΙΑΤΗΣ την ανάγκη της αλλαγής.


Όπου αλλαγή, όπως το αντιλαμβανόμαστε εμείς, εννοείται καταρχάς η καλύτερη οργάνωση των δομών του σωματείου, όχι μόνο του ποδοσφαιρικού τμήματος, αλλά γενικώς του συλλόγου στα μοντέλα ευρωπαϊκών ομάδων και επιτυχημένων οργανισμών. Από κει και πέρα, αλλαγή και στη νοοτροπία, αφού εκφράστηκε αρκετές φορές η πεποίθηση πως πρώτα από όλα πρέπει να αντιληφθούμε πως πρέπει να βάλουμε ξανά το πήχη ψηλά. Γενικώς το μήνυμα που βγήκε είναι πως ο συνδυασμός δεν επιθυμεί να συγκρουστεί, ταυτόχρονα όμως θεωρεί πως επιβάλλεται όποιος εκλεγεί, να αντιλαμβάνεται πως πρέπει να αλλάξει ο τρόπος λειτουργίας.

Απόψεις που είτε συμφωνεί κανείς με το πλάνο που παρουσιάστηκε χθες, είτε διαφωνεί, είτε θεωρεί πως η αλλαγή πρέπει να διεκπεραιωθεί από αυτό το συνδυασμό είτε από άλλους, πρέπει να παραδεχθεί πως αφουγκράζεται και η γενικότερη πλειοψηφία του κόσμου. Σχεδόν όλοι νιώθουμε πως όσο συνεχίζουμε να δουλεύουμε με πρακτικές παλαιότερων δεκαετιών, θα πανηγυρίζουμε μόνο περιστασιακά και κυρίως γιατί το επιτρέπουν οι συγκυρίες. Για αυτό ελπίζουμε ο όποιος άλλος συνδυασμός, να ανταποκριθεί στο κάλεσμα του Εμπρός Ομόνοια για να καθίσουν στο ίδιο τραπέζι και να συζητήσουν το πως προχωρούμε.