Home TOP NEWS «Με επιστολή στην ΚΟΠ επαναλάβαμε την επιθυμία για ξένους διαιτητές στον τελικό»

«Με επιστολή στην ΚΟΠ επαναλάβαμε την επιθυμία για ξένους διαιτητές στον τελικό»

AG31-apollonas-omonoia-AB (3)


Εκεί που όλα είχαν ξεκαθαρίσει με το θέμα του διαιτητή του τελικού και αποφασίστηκε να τον διευθύνει ξένος, έχουμε νέες εξελίξεις μετά την αντίδραση του Συνδέσμου Διαιτητών Κύπρου. Οι διαιτητές επιμένουν όπως ο τελικός διεξαχθεί με άρχοντα ένα από τα μέλη τους ενώ υποστηρίζουν πως η συμφωνία με την ΚΟΠ πέρσι ήταν να γίνονται πλέον όλοι οι τελικοί με Κύπριους. ΟΜΟΝΟΙΑ και Απόλλωνας έχουν υπενθυμίσει στην Ομοσπονδία την επιθυμία τους για κάθοδο ξένων διαιτητών και πλέον όλα είναι στον αέρα.

Δείτε τι δήλωσε σχετικά ο Αντρέας Δημητρίου στο ραδιόφωνο Αστρα για το θέμα:

«Πριν από μερικά λεπτά στείλαμε στην ΚΟΠ και στον πρόεδρο της επιστολή από κοινού με τον Απόλλωνα, μέσω της οποίας επαναλαμβάνουμε την επιθυμία και των δύο διαγωνιζομένων ομάδων για κάθοδο ξένων διαιτητών στον τελικό Κυπέλλου. Παρακαλούμε πως η απόφαση που έχει λάβει η ομοσπονδία για κάθοδο ξένων διαιτητών να παραμείνει ως έχει, κυρίως για να αποφύγουμε αυτό το φαινόμενο της προκατάληψης.

Στη συγκεκριμένη επιστολή τονίζουμε το πρώτο αίτημα που είχαν καταθέσει ΟΜΟΝΟΙΑ και Απόλλωνας για ξένους διαιτητές, τονίζουμε την απόφαση της ΚΟΠ για κάθοδο ξένων διαιτητών και σημειώνουμε την αντίδραση αυτή από τον ΣΔΚ για να αλλάξει αυτή η απόφαση μετά το κοινό αίτημα των δύο διαγωνιζόμενων ομάδων.

Θα δούμε πως θα εξελιχθεί το θέμα σήμερα, από το πρωί έχουν γίνει ενέργειες τόσο από την ΟΜΟΝΟΙΑ, όσο και από τον Απόλλωνα, με αποκορύφωμα το κοινό αίτημα. Δεν μπορώ αυτή τη στιγμή να προκαταλάβω το οτιδήποτε».