Home TOP NEWS Συμμετέχει στη διαδικασία!

Συμμετέχει στη διαδικασία!

Νταμπίζας


Με τόσα ονόματα που γράφονται καθημερινά, δίνεται η εντύπωση πως ο Νίκος Νταμπίζας έχει κλείσει καμιά 15ριά παίκτες για την ΟΜΟΝΟΙΑ και μιλάει με άλλους τόσους. Είναι φυσιολογικό ένας τεχνικός διευθυντής να διερευνά ορισμένες περιπτώσεις και να ξέρει τις επιλογές του, η πραγματικότητα όμως απέχει πολύ από την εντύπωση που δημιουργούν τα δημοσιεύματα.

Προφανώς ο Νίκος Νταμπίζας είναι και σε επικοινωνία με τον προπονητή της ομάδας, ενώ έχει πάρει κατευθύνσεις όσον αφορά το οικονομικό από τη διοίκηση. Με το Μιλόγεβιτς θα αποφασίσει τι είδους μέσο για παράδειγμα χρειάζονται, δεν θα παρουσιάσει απλά στο Σέρβο ένα παίκτη και να του πει πάρε τον. Την ίδια στιγμή, δεν πρόκειται να φέρει παίκτες εκτός των δυνατοτήτων της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Το γεγονός πως το όνομα του Νταμπίζα γράφεται συνεχώς στην Ελλάδα, πάει να πει πως έχει πιάσει ήδη δουλειά και ψάχνει τους τρόπους που θα ανεβάσει ποιοτικά την ομάδα. Ας μην ξεχνάμε όμως πως ο Νταμπίζας ακολουθεί συγκεκριμένη διαδικασία, αλλά και ότι κανείς δεν έχει μαγικό ραβδάκι.