Home TOP NEWS Και αντίστροφα ο χρόνος μετράει…

Και αντίστροφα ο χρόνος μετράει…

Diaskepsi-Nikos-Dabizas (24)


Το ημερολόγιο δείχνει σήμερα 26 Μαΐου και η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει περισσότερες εκκρεμότητες παρά δεδομένα. Δεν έχει προπονητή, δεν έχει ολοκληρώσει τις αποδεσμεύσεις (αν και αυτό το κομμάτι προχωράει), δεν έχει κάνει ούτε και μια μεταγραφή. Ο Νίκος Νταμπίζας δείχνει να μην αγχώνεται από τα στενά χρονοδιαγράμματα, το ίδιο όμως δεν μπορεί να λεχθεί για το κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ που βλέπει την επίσημη πρώτη για τη σαιζόν 2016-17 να είναι μόνο 10 μέρες μακριά και τον λούζει κρύος ιδρώτας.

Όσο άνετος κι αν δείχνει ο Νταμπίζας, η αλήθεια είναι πως πρέπει τις επόμενες μέρες να δρομολογήσει εξελίξεις. Από τη στιγμή που έχει ξεκαθαρίσει πως οι μεταγραφές θα γίνουν σε συνεργασία με τον προπονητή, είναι σαφές πως προτεραιότητα δίνει στο να κλείσει το..ταίρι του! Το γεγονός πως μέχρι σήμερα Βέροια και Πανιώνιος θα ξέρουν αν πήραν αδειοδότηση, ίσως ρίξει λίγο φως στην υπόθεση προπονητής, μιας και οι Ελευθερόπουλος-Ουζουνίδης ενδιαφέρουν. Αν μείνουν ελεύθεροι, ίσως έχουμε γάμο, αλλιώς κοιτάμε αλλού.

Θεωρούμε πως μέσα στις επόμενες 1-2 μέρες θα υπάρχει κατάληξη στο θέμα προπονητή και από κει πρέπει να αρχίσει το τρέξιμο για να κτιστεί η νέα ΟΜΟΝΟΙΑ. Στην Ελλάδα αναφέρουν πως ο Νταμπίζας ήδη έχει προετοιμάσει το έδαφος για συγκεκριμένες περιπτώσεις, αν όμως δεν πάρει το ΟΚ του προπονητή δεν προχωράει με καμιά. Ο προγραμματισμός άρχισε καλά καλά πριν μια βδομάδα, αλλά πρέπει να μπει στη τελική ευθεία του!