Home TOP NEWS Κολοβός-Μαρτίνες από Ολυμπιακό, ρίχνουν και Ταυλαρίδη από ΠΑΟ

Κολοβός-Μαρτίνες από Ολυμπιακό, ρίχνουν και Ταυλαρίδη από ΠΑΟ

niko-martinez


Από ΟΜΟΝΟΙΑ επιμένουν πως τα όποια θέματα προγραμματισμού θα ξεκινήσουν μετά τον τελικό κυπέλλου, τα δημοσιεύματα από Ελλάδα μεριά όμως, δεν μας περιμένουν! Καθημερινά προστίθενται ονόματα στη λίστα των επαφών που (λέγεται πως) έκανε ο Νίκος Νταμπίζας, με τα ρόστερ του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού να έχουν τη τιμητική τους, αφού ως γνωστόν ο τεχνικός διευθυντής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ συνδέεται και με τους 2 μεγάλους του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ξεκινώντας από τον Ολυμπιακό, συναντάμε πολλά γνώριμα ονόματα! Καταρχάς είναι αυτό του Κολοβού, του ακραίου μεσοεπιθετικού που γράφτηκε εδώ και μέρες για την ομάδα μας. Σήμερα η sdna.gr κάνει αναφορά και στο Νίκο Μαρτίνες, τον επιτελικό μέσο που έπαιζε φέτος στην Ανόρθωση. Το κερασάκι στη τούρτα όμως, είναι η αναφορά στον Παναγιώτη Γιαννιώτα! Με το συμβόλαιο που διατηρεί ο Μαρτίνες με τον Ολυμπιακό και την προϊστορία μας με το Γιαννιώτα πάντως, το βλέπουμε δύσκολο. Για τον Αργεντινό πάντως ίσως βρεθεί φόρμουλα όπως αυτή που έγινε με την Ανόρθωση.

Περνώντας στον Παναθηναϊκό, εδώ και μέρες αναφέρονται οι Κουτρουμπής, Ατζαγκούν και Νάνο στα ρεπορτάζ. Τις τελευταίες μέρες έχει γίνει λόγος και για το Στάθη Ταυλαρίδη. Ο κεντρικός αμυντικός του Παναθηναϊκού έχει ήδη κλείσει τα 36 και η λογική λέει πως είναι απλά παιχνίδια μάνατζερ, αφού γράφονται πολλά τις τελευταίες μέρες για το μέλλον του στη Παιανία.