Home TOP NEWS Βγαίνει η απόφαση για Ρομαρίκ

Βγαίνει η απόφαση για Ρομαρίκ

kyp-semifinal2-omonoia-aek-romaric (67)


Ο τελικός κυπέλλου αρχίζει ουσιαστικά σήμερα για την ΟΜΟΝΟΙΑ. Μέχρι το βράδυ θα ξέρουμε αν ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς μπορεί να υπολογίζει τον Ντρι Ρομαρίκ στα όποια πλάνα καταστρώσει για το μεγάλο ραντεβού στις 18 του Μαΐου. Ως γνωστόν ο άσσος από την Ακτής Ελεφαντοστού παραπέμφθηκε για “αντιαθλητική συμπεριφορά προς αντίπαλο ποδοσφαιριστή” στο ματς με το Αποέλ. Ένα ματς με μπόλικα νεύρα, πάρα πολλές προκλήσεις και όμως μόνο ο ποδοσφαιριστής μας παραπέμφθηκε.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ ελπίζει πως ο Ρομαρίκ θα δεχθεί ποινή 2 αγωνιστικών και θα αγορεύσει υπέρ τούτου. Στο πλευρό της έχει το καθαρό ποινικό μητρώο του παίκτη, το γεγονός ότι προκλήθηκε πριν απαντήσει, αλλά και ότι είναι ο πρώτος παίκτης που παραπέμπεται φέτος για παρόμοιο περιστατικό. Το…λαϊκό αίσθημα είναι πως θα αποτελέσει μεγάλη αδικία ενδεχόμενη τιμωρία που θα του στερήσει τη συμμετοχή στο τελικό, αφού όλη τη χρονιά ο πειθαρχικός εισαγγελέας σφύριζε αδιάφορα σε παρόμοια περιστατικά.

Ο Αριστοτέλης Βρυωνίδης καλείται σήμερα να εκδικάσει υπέρ του ποδοσφαίρου και να μην στερήσει από τον τελικό, το πιο μεγάλο όνομα στο πρωτάθλημα. Θα ήταν τεράστια αδικία για την ομάδα μας να πάει στον τελικό χωρίς τον ηγέτη της άμυνας της.