Home TOP NEWS Μνηστήρες για Σκέμπρι

Μνηστήρες για Σκέμπρι

AG36-omonoia-apollonas-schembri-raufmann (87)


Όταν μια ομάδα διαθέτει ένα επιθετικό ο οποίος έχει αποδείξει την αξιοπιστία του και πετυχαίνει σταθερά και με συνέπεια 15-17 γκολ ανά σαιζόν, συνήθως φροντίζει να επεκτείνει το συμβόλαιο του τη κατάλληλη στιγμή για να μην τρέχει. Η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν έπραξε κάτι τέτοιο στη περίπτωση του Αντρέ Σκέμπρι και τώρα προσπαθεί να βρει τρόπο να τον κρατήσει. Στο μεταξύ και αφού το συμβόλαιο του εκπνέει, ο Μαλτέζος έχει προσεγγιστεί από άλλες μεγάλες ομάδες του νησιού. Πιο έντονο ενδιαφέρον δείχνει η ΑΕΚ.

Ο Σκέμπρι είναι το θέμα που καίει περισσότερο την ομάδα μας όσον αφορά τις ανανεώσεις. Ο Νταμπίζας αναμένεται να έχει άμεσα συνάντηση μαζί του με σκοπό να βρεθεί η χρυσή τομή και να παραμείνει στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Η υπόθεση όπως μπορείτε να αντιληφθείτε από την πρώτη παράγραφο, έχει γίνει αρκετά περίπλοκη, αλλά η αλήθεια είναι πως η οικονομική διαφορά δεν είναι αποτρεπτική. Απλά δύσκολα ένας παίκτης που έχει κι άλλες επιλογές, θα υποχωρήσει στις απαιτήσεις του. Η συνέχεια είναι απρόβλεπτη.

Μας κάνει εντύπωση πάντως η ευκολία που κάποιοι στήνουν το Σκέμπρι στο τοίχο με αφορμή τη χθεσινή του εμφάνιση. Μιλάμε για ένα παίκτη τον οποίο καταφέραμε να κάνουμε ψυχολογικό ράκος μέσα στην όλη ιστορία, αφού ένιωσε σε κάποιες στιγμές πως η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν τον ήθελε, ενώ το μέλλον του εξακολουθεί να είναι μετέωρο. Ας μην διαγράφουμε τόσο εύκολα την αξία του και την προσφορά του.