Home TOP NEWS ΟΜΟΝΟΙΑ ΛΑΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟ

ΟΜΟΝΟΙΑ ΛΑΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟ

kaz-cup-omo-aek-paiktes-omada (545)


H 18η Μαΐου έχει φτάσει. Ο μεγάλος τελικός κυπέλλου είναι προ των πυλών. Η οικογένεια της ΟΜΟΝΟΙΑΣ πάει απόψε στο Τσίρειο, εκεί που θα αντιμετωπίσει τον Απόλλωνα Λεμεσού στις 18:30, για τον τελικό του κυπέλλου. Είναι προφανώς ένα παιχνίδι χωρίς αύριο και η ΟΜΟΝΟΙΑ θέλει να παρουσιαστεί συνεπής στο ραντεβού της. Θέλει να είναι η βασίλισσα που όλη η Κύπρος έτρεμε για χρόνια και να μην αφήσει τον αντίπαλο της να σκεφτεί για ένα δευτερόλεπτο πως μπορεί να φύγει τροπαιούχος.

Σε τέτοια παιχνίδια λέγεται συχνά πως δεν υπάρχει φαβορί. Για να είναι μέχρι εδώ ΟΜΟΝΟΙΑ και Απόλλωνα άφησαν εκτός κυπέλλου όλους τους υπόλοιπους, ακόμα και τον πρωταθλητή και τον δευτεραθλητή. Είναι δυο ομάδες των οποίων τα αποτελέσματα στο πρωτάθλημα, αλλά και η ίδια η βαθμολογία, με παρόμοια δυναμικότητα και τον ίδιο ακριβώς στόχο. Τι θα κάνει λοιπόν τη διαφορά; Η συγκέντρωση, το πάθος, η αποτελεσματικότητα είναι παράγοντες που στο τέλος θα αναδείξουν το νικητή. Κι αυτή πρέπει να είναι η ΟΜΟΝΟΙΑ.

Η έξοδος στην Ευρώπη δεν είναι αρκετή, αυτή η ομάδα έχει γεννηθεί για να κατακτά τίτλους. Σήμερα έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει έναν και επιβάλλεται να αποδείξει πως το θέλει κάθε εκατοστό της ύπαρξης και του τελευταίου ΟΜΟΝΟΙΑΤΗ. Σε μέγεθος υπερτερούμε σαφώς του αντιπάλου, σε κόσμο δεν υπάρχει σύγκριση, οπότε πάμε να πάρουμε τη κούππα στο δεύτερο μας σπίτι! ΟΜΟΝΟΙΑ ΛΑΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟ!