Home TOP NEWS Το περιοδικό του τελικού και η Συνέντευξη Τύπου

Το περιοδικό του τελικού και η Συνέντευξη Τύπου

match-program


Οκτώ βράδια μας χωρίζουν από την ημέρα του τελικού Κυπέλλου και οι ετοιμασίες συνεχίζονται πυρετωδώς. Το Τσίρειο στις 18 Μαΐου αναμένεται κατάμεστο. Σήμερα ξεκίνησε η προπώληση των εισιτηρίων για τους φίλους της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Η ΚΟΠ ανακοίνωσε πως η Συνέντευξη Τύπου για τον τελικό του Κυπέλλου Κύπρου Coca-Cola, περιόδου θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Τρίτη, 17 Μαΐου 2016, στο Συνεδριακό Κέντρο του Σταδίου ΓΣΠ στις 11:00. Οι προπονητές και οι αρχηγοί των δύο ομάδων θα μιλήσουν μια μέρα πριν το μεγάλο αγώνα.

Επίσης, κυκλοφόρησε το περιοδικό του τελικού, το οποίο εκδόθηκε από την ΚΟΠ και έχει παραχωρηθεί στις δύο φιναλίστ για να το διαθέσουν. Στην ομάδα μας με κάθε αγορά εισιτηρίου δίνεται μαζί το περιοδικό, στο οποίο δημοσιεύονται στατιστικά στοιχεία, δηλώσεις από τους Προέδρους και τους προπονητές των ομάδων. Ακόμη,οι δύο τερματοφύλακες της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και του Απόλλωνα, Αντώνης Γιωργαλλίδης και Μπρούνο Βάλε αντίστοιχα, που είχαν πρωταγωνιστικό ρόλο στους ημιτελικούς αγώνες, κατέθεσαν την άποψη τους για τον τελικό.