
Σήμερα Τρίτη (31/05) εκδικάστηκε η έφεση κατά της απόφασης για ανάκληση της άδειας που εξασφάλισε σε πρώτη φάση η ΠΑΕ Βέροια. Είναι ένα θέμα που μας αφορά καθώς ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος που είναι στη τελική λίστα του Νταμπίζα, έχει συμβόλαιο με το σύλλογο της Ημαθίας.
Η είδηση είναι πως οι άνθρωποι της Βέροιας έχουν έρθει σε διακανονισμό με τους ποδοσφαιριστές που έκαναν προσφυγή, κάτι που παρουσίασαν στη σημερινή εκδίκαση, και όλα δείχνουν ότι η «βασίλισσα του Βορρά» θα έχει άδεια για τη νέα σεζόν. Η απόφαση αναμένεται να βγει μέχρι και την Πέμπτη (2/6) και ίσως ο Νταμπίζας να δίνει μία τελευταία πιθανότητα για τον πρώην συμπαίκτη του.



![Το τρελό ξέσπασμα του Ηλία: Βρέθηκε στην κερκίδα μετά το buzzer beater! [Βίντεο]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/iliastew4-238x178.jpg)
![Στη διάθεση του Λαού τα εισιτήρια με Ρακόφ στο ΓΣΠ [Λεπτομέρειες]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/Rakow_web-1024x576-1-238x178.png)







![Το τρελό ξέσπασμα του Ηλία: Βρέθηκε στην κερκίδα μετά το buzzer beater! [Βίντεο]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/iliastew4-100x75.jpg)