Home TOP NEWS Σεραφείμ: «Μέχρι 31 του μήνα θα έχει ξεκαθαρίσει ποιοι μένουν, ποιοι φεύγουν»

Σεραφείμ: «Μέχρι 31 του μήνα θα έχει ξεκαθαρίσει ποιοι μένουν, ποιοι φεύγουν»

apsida-sotirias-apokaliptiria-serafeiim (7)


Μιλώντας στην ιστοσελίδα balla, ο πρόεδρος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, Δώρος Σεραφείμ, αναφέρθηκε στις εκλογές, εάν θα επαναδιεκδικήσει θέση στο Δ.Σ και τον προγραμματισμό της ομάδας. Ένα από τα σημαντικότερα κομμάτια των δηλώσεων του αφορούν το χρονοδιάγραμμα που τέθηκε για να ολοκληρωθούν κάποιες εκκρεμότητες σε θέμα ανανεώσεων, αποχωρήσεων και ασφαλώς το νέο προπονητή.

Δεν απάντησε ξεκάθαρα εάν θα διεκδικήσει επανεκλογή στις προσεχείς εκλογές που θα γίνουν στις 25 Ιουνίου, με τις φήμες να “λένε” πως δεν θα συνεχίσει στην προεδρία του σωματείου. Όσον αφορά την ημερομηνία που ορίστηκαν οι εκλογές, γιατί τόσο αργά είπε: «Δεν μπορούσε να γίνει νωρίτερα, ήταν οι εκλογές που επηρέασαν και το ποδόσφαιρο, αφού είδαμε και την ΚΟΠ να μεταθέτει τους αγώνες, είχαμε τον τελικό του Κυπέλλου και έπρεπε η ομάδα να μείνει απερίσπαστη, είναι διάφοροι παράγοντες που δεν επέτρεψαν να οριστεί νωρίτερα η Εκλογική Συνέλευση. Δεν χρειαζόταν εξάλλου. Η ομάδα έχει τεχνικό διευθυντή που τρέχει όλα τα θέματα και προχωρά τον προγραμματισμό και το χτίσιμο της νέας ομάδας, ανεξάρτητα από όσα γίνονται σε διοικητικό επίπεδο».

Για το Νίκο Νταμπίζα είπε πως αυτός αποφασίζει για όλα στο αγωνιστικό, τώρα εξετάζει προπονητές μέχρι να βρει τον καταλληλότερο, και όταν θα καταλήξει σε κάποιοι θα δώσει την εισήγηση του στο ΔΣ. Τα ονόματα που ακούγονται για τον πάγκο της ομάδας δεν λένε κάτι στον κ. Σεραφείμ, αφού όπως τόνισε δεν έχει καμία πληροφόρηση, αφού ο τεχνικός διευθυντής χειρίζεται ολοκληρωτικά το θέμα.

Τέλος, για χρονοδιάγραμμα που τέθηκε για να κλείσουν οι εκκρεμότητες: «Μέχρι 31 του μήνα θα πρέπει να έχουν κλείσει όσες υποθέσεις απαιτούνται. Στις 6 Ιουνίου ξεκινά η προετοιμασία, στις 9 πάει η ομάδα στην Αυστρία, στο τέλος Ιουνίου παίζει το πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι. Άρα αντιλαμβάνεστε ότι πρέπει μέχρι το τέλος του μήνα να έχει ξεκαθαρίσει το θέμα του προπονητή, ποιοι παίκτες μένουν, ποιοι φεύγουν, ποιοι έρχονται. Θα πρέπει να έχει διαμορφωθεί το ρόστερ σε μεγάλο βαθμό όταν θα ξεκινήσει η προετοιμασία, ώστε να είναι έτοιμη η ομάδα στα ευρωπαϊκά παιχνίδια». Όταν ρωτήθηκε συγκεκριμένα με το Νούνο Ασσίς και αν θα συνεχίσει είπε: «Μέχρι 31 του μήνα θα έχει ξεκαθαρίσει ποιοι μένουν, ποιοι φεύγουν».