Home TOP NEWS Σεραφείμ: “Σε πολύ καλό δρόμο όσον αφορά στην οικονομική ανάκαμψη του σωματείου”

Σεραφείμ: “Σε πολύ καλό δρόμο όσον αφορά στην οικονομική ανάκαμψη του σωματείου”

serafeim (4)


Ο πρόεδρος Δώρος Σεραφείμ λίγο πριν τον τελικό της 18ης Μαΐου δηλώνει πως η ομάδα μας έχει ήδη υλοποιήσει τους φετινούς της στόχους, εννοώντας φυσικά πως η ομάδα κλείδωσε την Ευρώπη. Ο πρόεδρος των πράσινων μίλησε στο «Goal» λέγοντας πως η ΟΜΟΝΟΙΑ θα δώσει τα πάντα για να κατακτήσει το τρόπαιο.

Επανέλαβε πως ο στόχος που έθεσε η διοίκηση ήταν η οικονομική εξυγίανση του σωματείου, ενώ ο αγωνιστικός στόχος ήταν η εξασφάλιση ευρωπαϊκού εισιτηρίου.

serafeim-goal

«Το ότι ανοίξαμε και θέμα κυπέλλου είναι κάτι που ήρθε στην πορεία. Όταν είχαμε οριοθετήσει τους αγωνιστικούς μας στόχους, είχαμε πει “έξοδος στην Ευρώπη και όχι μόνο”. Το “και όχι μόνο” είναι η κατάκτηση του κυπέλλου», τόνισε ο Δώρος Σεραφείμ, ξεκαθαρίζοντας πως «Από τη στιγμή που περάσαμε στον τελικό, θέλουμε να πάρουμε το τρόπαιο».

Όσον για την προσπάθεια στο οικονομικό, δήλωσε: «Περάσαμε όλους τους οικονομικούς ελέγχους της ΟΥΕΦΑ, και τους μηνιαίους οικονομικούς ελέγχους της ΚΟΠ, είμαστε συνεπείς στις υποχρεώσεις μας και γενικά θεωρώ πως βρισκόμαστε σε πολύ καλό δρόμο όσον αφορά στην οικονομική ανάκαμψη του σωματείου».

Για το θέμα που προέκυψε με τον Φρανσίσκο Αγκίρε, ο πρόεδρος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ είπε πως το εξετάζουν οι δικηγόροι του σωματείου. Η προσφυγή τους ξάφνιασε όπως δηλώνει αφού η υπόθεση του είχε τακτοποιηθεί.

Και φυσικά αναφέρθηκε στον προγραμματισμό, λέγοντας πως αυτά τα θέματα είναι του τεχνικού διευθυντή. «Τα χειρίζεται αποκλειστικά ο τεχνικός διευθυντής, με τον οποίο είμαστε συνεχώς σε επικοινωνία. Ο Νίκος Νταμπίζας θα αποφασίσει ποιοι παίκτες θα μείνουν, ποιοι θα αποχωρήσουν και ποιοι θα αποκτηθούν», ήταν η δήλωση του.