Home TOP NEWS Συμβόλαιο με την επιτυχία δεν κάνει κανείς

Συμβόλαιο με την επιτυχία δεν κάνει κανείς

dabizas-diaskepsi


Ο νέος τεχνικός διευθυντής της Ομόνοιας Νίκος Νταμπίζας φαίνεται να γνωρίζει πολύ καλά που ήρθε αλλά και με πιο τρόπο θα δουλέψει προκειμένου η Ομόνοια να γίνει πρώτα ανταγωνιστική και στη συνέχεια να μπορέσει να διεκδικήσει τρόπαια. Κάτι που φυσικά είναι ο διαχρονικός στόχος των πρασίνων…αλλά για να γίνει κάτι τέτοιο θα πρέπει να αρχίσει από το μηδέν.

Του Κωνσταντίνου Κλαρκ, sigmalive.com/sports

Από τα λεγόμενα του Ελλαδίτη τεχνικού διευθυντή, μπορεί να καταλάβει κάποιος αμέσως πως θα γίνουν ριζικές αλλαγές κυρίως στην ποδοσφαιρική ομάδα. Μίλησε για νοοτροπία, για σεβασμό για ισορροπίες αλλά και ψυχή κάτι που αυτά τα τελευταία χρόνια, έλειπαν από τους πράσινους. Συγκεκριμένα τόνισε ανάμεσα σε άλλα πως «Όταν οι φίλοι της ομάδας θα φεύγουν από το γήπεδο να νιώθουν γεμάτοι» πως οι ποδοσφαιριστές της ομάδας έκαναν την προσπάθεια τους για κάτι καλό.

Αυτό έχει τη δική του σημασία. Γιατί είδαμε αρκετές φορές φέτος του πράσινους να φεύγουν από το γήπεδο με σκυφτό το κεφάλι, χωρίς καν να προσπαθήσουν. Αυτός είναι και ο σεβασμός που θα πρέπει να έχουν οι ίδιοι, τόσο στον κόσμο, στον εαυτό τους αλλά και στο συμβόλαιο που θα συνάψουν με την ομάδα.

Όπως φαίνεται αυτά είναι τα κύρια στοιχεία για τον Νίκο Νταμπίζα, ο οποίος όπως δήλωσε συμβόλαιο με την επιτυχία δεν κάνει κανείς. Η επιτυχία έρχεται μέσα από σκληρή δουλειά, μόχθο και πράξεις στον αγωνιστικό χώρο, και σίγουρα ο κόσμος των πρασίνων έχει βαρεθεί να ακούει λόγια…και πλέον ζητά πράξεις.