Home TOP NEWS Σκέψεις για το Νούνο

Σκέψεις για το Νούνο

kyp-semifinal2-omonoia-aek-assis (37)


Υπάρχουν τρεις κατηγορίες παικτών των οποίων τα συμβόλαια τελειώνουν. Είναι οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές, ο Αντρέ Σκέμπρι και ο Νούνο Ασσίς! Ο Πορτογάλος στα 38 του χρόνια είναι μια κατηγορία από μόνος του γιατί δεν είναι όποιος και όποιος. Είναι ένας μεγάλος ποδοσφαιριστής, που πρόσφερε πάρα πολλά στην ΟΜΟΝΟΙΑ και μόλις ολοκλήρωσε την πιο ποιοτική χρονιά της καριέρας του. Από τη στιγμή που αποφάσισε σύμφωνα με τις πληροφορίες να συνεχίσει το ποδόσφαιρο, ο Νταμπίζας σκέφτεται πως θα τον διαχειριστεί.

Τα δεδομένα είναι πως ο Ασσίς αμείβεται ήδη χαμηλά σε σχέση με την αξία του, ότι ο άλλος επιτελικός μέσος Μπεμπέ αποχωρεί και καλύτερα να ψάχνουμε για ένα αντί για δυο, αλλά και ότι θα είναι εκτός στα πρώτα 6 παιχνίδια της Ευρώπης λόγω τιμωρίας. Το επικρατέστερο σενάριο, χωρίς να επιβεβαιώνεται τίποτα, είναι να γίνει πρόταση στον Ασσίς να παραμείνει άλλο ένα χρόνο, έχοντας όμως υπόψη πως κανείς δεν μπορεί να του εγγυηθεί θέση βασικού. Θα γίνει προσπάθεια να έρθει παίκτης ισάξιος του Νούνο και όχι για να τον ξεκουράζει και όποιος είναι σε καλύτερη κατάσταση να παίξει.

Όλα τα πιο πάνω βέβαια είναι θεωρητικά και τέτοια θα μείνουν, μέχρι ο Νταμπίζας να συναντηθεί με τον Ασσίς. Ότι κι αν λέγεται για τις προθέσεις του Ελλαδίτη τεχνικού διευθυντή, μόνο ο ίδιος ξέρει ακριβώς το πλάνο που έχει στο μυαλό του και τι χρειάζεται για να πάρει σάρκα και οστά. Οι επόμενες μέρες θα φέρουν εξελίξεις και σε αυτό το θέμα.