Home TOP NEWS Στην τελική ευθεία για τον τελικό!

Στην τελική ευθεία για τον τελικό!

AG35-aek-omonoia (50)


Υπάρχει ακόμα άλλο ένα παιχνίδι πριν το μεγάλο τελικό κυπέλλου, είναι τέτοια η φύση του όμως, που όλοι στο πράσινο στρατόπεδο ήδη σκέφτονται το τρόπαιο. Βλέπετε τη Παρασκευή(αν ικανοποιηθεί το κοινό αίτημα) τα λέμε με τον επίσης φιναλίστ κυπέλλου Απόλλων, που όπως κι εμείς, έχει το μυαλό του μόνο στον τελικό. Βαθμολογικά το παιχνίδι είναι αδιάφορο, κανείς δεν θέλει να μείνει εκτός του μεγάλου τελικό, έτσι το ματς πρωταθλήματος περνάει σε δεύτερη μοίρα και μάλλον δεν θα το θυμάται κανείς με το τελικό σφύριγμα του διαιτητή.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ λοιπόν, μπαίνει στη τελική ευθεία της προετοιμασίας της για τον μεγάλο τελικό και ξέρει σε πολύ μεγάλο βαθμό τα αγωνιστικά δεδομένα. Λέμε σε πολύ μεγάλο βαθμό γιατί μπορεί ο Ρομαρίκ να υπολογίζεται εν τέλη κανονικά, αλλά μέχρι τις 18 Μαΐου πολλά μπορούν να συμβούν στις προπονήσεις. Επιπρόσθετα, είναι και ο Ζίγκι Μπαντιμπαγκά που παλεύει να διαψεύσει τις προβλέψεις, με τις πιθανότητες όμως να είναι τρανταχτά εναντίων του. Ήδη ο Μιλόγεβιτς έχει στο μυαλό του το πλάνο και έχει 10 μέρες να το δουλέψει με τους παίκτες του για να εμφανιστεί η ομάδα όσο το δυνατό πιο έτοιμη γίνεται.

Από μόνος του ο χαρακτήρας του παιχνιδιού είναι ικανός βέβαια να δώσει κίνητρα και στον πιο αδιάφορο παίκτη του ρόστερ, το τι θα γίνει και τι θα λεχθεί στις προπονήσεις τις επόμενες μέρες όμως είναι καθοριστικό. Ολόκληρη η οικογένεια της ΟΜΟΝΟΙΑΣ συγκεντρώνεται για το μεγάλο ραντεβού. Έχουμε από το 2012 να πανηγυρίσουμε τίτλο και είναι υπερβολικά μεγάλο χρονικό διάστημα για το μέγεθος του συλλόγου που εκπροσωπούμε. Επιβάλλεται να κατακτήσουμε το τρόπαιο και επιβάλλεται να αρχίσουμε με βάση αυτό να διορθώνουμε τη νοοτροπία μας, μέχρι να γίνουμε ξανά συλλέκτες τίτλων. Όπως μάθαμε δηλαδή την ΟΜΟΝΟΙΑ παιδιά.