Home TOP NEWS Τα πάντα για το κύπελλο

Τα πάντα για το κύπελλο

kaz-cup-omo-aek-paiktes-omada (545)


Όπως κάθε χρόνο τέτοιο καιρό, τα θέματα που καλείται να διαχειριστεί η ΟΜΟΝΟΙΑΤΙΚΗ οικογένεια είναι πάρα πολλά. Μεταγραφές, αποδεσμεύσεις, οικονομικό, διευθετήσεις προετοιμασίας και φέτος λόγω εκλογικής συνέλευσης, έχουμε άλλο μια σοβαρή υπόθεση που πρέπει να προσεγγίσουμε σωστά. Για την ώρα, όλα αυτά πρέπει να περάσουν στο περιθώριο. Απομένει μόλις μια εβδομάδα για το τελικό κυπέλλου και το βλέμμα όλων μας πρέπει να στραφεί στη κούππα.

Ξέρουμε όλοι πολύ καλά πως όταν δεν είμαστε συγκεντρωμένοι και απόλυτα προσηλωμένοι, σπάνια πετυχαίνουμε τους στόχους μας. Πάγια τακτική του αιωνίου μας άλλωστε, είναι να μας αποπροσανατολίζει πριν τα ντέρμπι και σχεδόν κάθε φορά πέφτουμε στη παγίδα. Αυτή τη φορά δεν υπάρχει αιώνιος, υπάρχουν όμως πολλοί περισπασμοί ικανοί να προξενήσουν ζημιά. Και να είστε σίγουροι πως αυτή ζημιά δεν θα διορθώνετε αφού μιλάμε για ένα και μόνο παιχνίδι.

Έχουμε χρόνο να λύσουμε τα πάντα. Κατακρίβιαν ενδεχόμενη κατάκτηση του κυπέλλου θα δημιουργήσει έξτρα χρόνο για την ΟΜΟΝΟΙΑ. Συγκεντρωνόμαστε στο τελικό λοιπόν, φορτσάρουμε για την κατάκτηση και όλα τα άλλα μπορούν να περιμένουν.