Home TOP NEWS Θα γίνει κάτι ή μπά;

Θα γίνει κάτι ή μπά;

bonifacio


Πράγματα και θαύματα αποκάλυψε ο πρώην ποδοσφαιριστής της Δόξας Μπονιφάσιο! Πιο συγκεκριμένα, σε συνέντευξη του στην πορτογαλική «expresso.sapo.pt» ο επιθετικός είπε πως σε παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, οι αντίπαλοι συμπεριφέρονταν περίεργα με αποτέλεσμα η Δόξα να προηγηθεί με 2-0 στο ημίχρονο! Στα αποδυτήρια ο πρόεδρος τους εξήγησε πως έπρεπε να χάσουν με 2-3, για να μπορέσουν να τους πληρώσουν! Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Εγώ προσωπικά βίωσα το θέμα με τα στοιχήματα. Δεν ξέρω αν μπορώ να πω αυτό ή όχι, αλλά έχει περάσει πολύς καιρός. Ήμασταν στη δεύτερη κατηγορία και θα παίζαμε στο κύπελλο εναντίον ομάδας πρώτης κατηγορίας. Ο αγώνας άρχισε, όλα ήταν κανονικά, δεν ξέραμε κάτι, όμως, οι πιο πολλοί από τους συμπαίκτες μου αρχίζαμε να καταλαβαίνουμε ότι οι αντίπαλοι ποδοσφαιριστές δεν έπαιζαν και μας άφηναν να κάνουμε το παιχνίδι μας. Δεν μας έπαιρναν την μπάλα και μας προέτρεπαν με τη στάση τους να δοκιμάσουμε σουτ. Αρχίζαμε να καταλαβαίνουμε ότι ήταν ένα πολύ περίεργο παιχνίδι. Στο ημίχρονο κερδίζαμε με 2-0, μπήκαμε στα αποδυτήρια ήσυχα, ο προπονητής μας δεν μίλησε καθόλου και κανένας δεν ήταν εκεί μέχρι που εμφανίστηκε ο πρόεδρος της ομάδας ο οποίος μας είπε πως έπρεπε να χάσουμε τον αγώνα στο δεύτερο ημίχρονο. Έτσι και έγινε, χάσαμε με σκορ 2-3. Αυτά τα πράγματα συμβαίνουν, είναι αλήθεια. Κάναμε ό,τι μας έκαναν στο πρώτο ημίχρονο. Σταματήσαμε να παίζουμε, να σουτάρουμε και φυσικά ανέβηκε και  η απόδοση του αντίπαλου επειδή γνώριζε πως ένα από τα στοιχήματα ήταν να χάνει στο ημίχρονο».

Καμία έκπληξη δεν μας προκαλούν τα πιο πάνω, άλλωστε στο β’ γκρουπ κάθε χρόνο γίνονται όργια (φέτος έκλεισε παίκτης μέσω παραμονής!). Το ερώτημα είναι αν θα κάνει κάτι η ομοσπονδία ή η δικαιοσύνη, ή αν άλλο ένα σκάνδαλο θα μπει κάτω από το χαλί με τα υπόλοιπα. Τα όσα είπε ο Μπονιφάσιο δεν τιμούν καθόλου, ούτε διαφημίζουν το κυπριακό ποδόσφαιρο στο εξωτερικό και αν η ΚΟΠ νιώθει καθαρή, το λιγότερο που πρέπει να κάνει είναι να του ζητήσει το λόγο!