Home TOP NEWS Τα μαγικά χαρτάκια και το παράπονο

Τα μαγικά χαρτάκια και το παράπονο

Gate9-Tsireio


Δεν υπάρχει αμφιβολία πως τα εισιτήρια του τελικού θα εξελιχθούν σε μαγικά χαρτάκια. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η κερκίδα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στο τελικό κυπέλλου θα είναι ασφυκτικά γεμάτη. Ο κόσμος της ομάδας έχει πολύ μεγάλη ανάγκη ένα τίτλο και θεωρούμε δεδομένο πως από τα πρώτα λεπτά θα στηθούν ουρές μπροστά στα εκδοτήρια. Στο μεγάλο ραντεβού η ΟΜΟΝΟΙΑ θα πάει με το κόσμο της στο πλευρό της και ταυτόχρονα θα βάλει ένα σεβαστό ποσό στα ταμεία της, που η αλήθεια να λέγεται το έχει ανάγκη.

Την ίδια στιγμή πάντως, ο κόσμος εκφράζει απογοήτευση για το υποχρεωτικό καπέλο. Όποιος επιθυμεί να δει από κοντά τον μεγάλο αγώνα, ενήλικας, μαθητής, παιδί κάτω των 12, θα πρέπει να πληρώσει 30 ευρώ, όσα κοστίζει συνολικά το ενιαίο εισιτήριο. Ήδη τα 20 ευρώ που το είχε ορίσει η ΚΟΠ στα μάτια των φιλάθλων ήταν υπεραρκετά, τώρα με το επιπρόσθετο ποσό των 10 ευρώ ως καπέλο πολλοί το θεωρούν υπερβολικό. Ναι είναι ένας τελικός, ναι είμαστε σχεδόν βέβαιοι πως θα εξαντληθούν, αλλά πότε θα τελείωσε αυτό το… έργο; Να καλείται ένας οικογενειάρχης να πληρώσει ένα μεγάλο ποσό, ένας μαθητής την τριπλάσια τιμή απ’ όσα δίνει κάθε εβδομάδα, ένας άνεργος που τα βγάζει με το ζόρι πέρα…

Δεν γνωρίζουμε το ποσοστό που θα πάει στην ΟΜΟΝΟΙΑ από τα 20 ευρώ, αφού ο αγώνας διεξάγεται από την ΚΟΠ. Ακούς όμως 30 ευρώ και λες τι αγώνα θα δούμε και σε ποιο γήπεδο. Α ναι, στο υπερσύγχρονο Τσίρειο… Σταματάμε εδώ γιατί δεν θα… βγούμε από μέσα! Απλά θα πούμε πως θα προτιμούσαμε τα “δώρα” να είναι προαιρετικά, όποιος μπορεί να δώσει. Οι περισσότεροι η αλήθεια να λέγεται, θα έψαχναν τους τρόπους να δώσουν εκείνο το κάτι παραπάνω, θα ένιωθαν όμως και πως η διοίκηση τους, τους σκέφτηκε.

Όπως και να έχει, τα πιο πάνω αποτελούν απλά τροφή για σκέψη. Και εμείς όπως όλοι, θέλουμε το sold out να είναι θέμα μερικών ωρών και ο 12ος να κλείσει από νωρίς το εισιτήριο του για τη μεγάλη μάχη.