Home TOP NEWS Θα ψωνίσει από εκεί που ξέρει ο Νταμπίζας

Θα ψωνίσει από εκεί που ξέρει ο Νταμπίζας

Diaskepsi-Nikos-Dabizas (10)


Μέχρι στιγμής η ΟΜΟΝΟΙΑ ανακοίνωσε μόνο αποδεσμεύσεις. Τα όσα θα διαβάσετε λοιπόν πιο κάτω, προκύπτουν κυρίως από τα όσα λέγονται και γράφονται, αλλά και πληροφορίες μας σχετικά με τις προθέσεις του Νίκου Νταμπίζα. Για προπονητές γράφτηκαν Ελευθερόπουλος, Ουζουνίδης, Βεργέτης, Αναστασίου. Παίκτες πάρα πολλοί, ανάμεσα τους και οι Κουτρουμπής, Ατζαγκούν, Νάνο, Κολοβός, Μαρτίνες, Μανούσος. Κοινό χαρακτηριστικό όλων, προέρχονται από το ελληνικό πρωτάθλημα.

Λόγω του χαμηλού μπάτζετ, ο Νταμπίζας προσανατολίζεται να δώσει έμφαση στην ελληνική αγορά την οποία ξέρει καλύτερα από κάθε άλλη. Θέλει να έχει ιδία άποψη, ζωντανά, από τους παίκτες και τους προπονητές που θα έρθουν. Κοιτάζει προφανώς και προς άλλες κατευθύνσεις, αφού οι διασυνδέσεις του δεν περιορίζονται στην Ελλάδα, σε αυτή την αγορά όμως, έχει τις περισσότερες επαφές, τόσο για προπονητές όσο και για παίκτες. Ενδεχομένως στο τέλος να εκπλήξει με κάποια από τις επιλογές του, αλλά πρέπει να θεωρείται δεδομένο πως κάποιες από αυτές, θα έρχονται από εκεί.

Σε πολύ μεγάλο βαθμό είναι λογική η προσέγγιση. Από την άλλη βέβαια, δεν υπάρχει λόγος να “εγκλωβιστεί” στα σύνορα της Ελλάδας, αφού έχει πρόσβαση και σε άλλες αγορές. Με βάση τις πληροφορίες, θα δώσει προτεραιότητα στην SuperLeague, ταυτόχρονα όμως θα κοιτάζει και ελέγχει και περιπτώσεις από άλλα πρωταθλήματα, που έρχονται από συγκεκριμένα άτομα της εμπιστοσύνης του και για τα οποία έχει παρακολουθήσει επαρκή αριθμό παιχνιδιών.