Home TOP NEWS Θα τα πει με κάθε παίκτη της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ξεχωριστά

Θα τα πει με κάθε παίκτη της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ξεχωριστά

dabizas


Συναντήσεις με όλους τους ποδοσφαιριστές θα έχει με το τέλος της χρονιάς ο Νίκος Νταμπίζας. Ανεξάρτητα με το αν δεσμεύονται με συμβόλαιο ή όχι, όλοι οι παίκτες της ΟΜΟΝΟΙΑΣ θα έχουν τετ α τετ με το τεχνικό διευθυντή της ομάδας που θέλει να δει και να μάθει συγκεκριμένα πράγματα όσον αφορά τις προθέσεις του κάθε παίκτη, αλλά και το χαρακτήρα του. Ο Νταμπίζας θεωρεί πως πέραν της ποιότητας, ένας παίκτης της ΟΜΟΝΟΙΑΣ πρέπει να είναι επαγγελματίας και να διψά για επιτυχίες.

Αυτό ακριβώς θέλει να εκτιμήσει μέσα από τις συναντήσεις. Θα επιχειρήσει να διαπιστώσει που θέλουν πραγματικά να είναι εδώ και ποιοι είναι διατεθειμένοι να κάνουν αυτά που πρέπει για να γίνει η ΟΜΟΝΟΙΑ ξανά ομάδα πρωταθλητισμού. Προφανώς μια συνάντηση δεν είναι αρκετή για να σχηματίσει κανείς ολοκληρωμένη άποψη, ενώ σημαντικό ρόλο παίζει και η αγωνιστική άποψη που έχει ο Νταμπίζας για κάθε ποδοσφαιριστή. Σε κάποιες περιπτώσεις ίσως συζητηθεί και το οικονομικό.

Οι συναντήσεις θα γίνουν μετά το τελικό κυπέλλου, πριν όμως φύγουν για διακοπές οι παίκτες, έτσι ώστε να έχουν οι Νταμπίζας-Μιλόγεβιτς όλα τα δεδομένα υπόψην τους πριν ξεκινήσουν προγραμματισμό.