Home TOP NEWS Θέλει και περιμένει ο Ασσίς

Θέλει και περιμένει ο Ασσίς

kyp-semifinal2-omonoia-aek-assis (49)


Στην Κύπρο επέλεξε να μείνει ο Νούνο Ασσίς, αφού θέλει να ξεκαθαρίσει η υπόθεση παραμονής του στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Ο Πορτογάλος άσσος επιθυμεί να συνεχίσει να βρίσκεται στο ρόστερ της ομάδας μας και με τη νέα σαιζόν και ουσιαστικά περιμένει την επιστροφή του Νίκου Νταμπίζα στο νησί μας για να έχουν συζητήσεις ένας προς ένα. Όλοι οι άλλοι ποδοσφαιριστές πλην του Νούνο και του Σκέμπρι των οποίων τα συμβόλαια τελείωναν, έχουν ενημερωθεί πως δεν συνεχίζουν, φαίνεται όμως πως δεν ισχύει το ίδιο για αυτούς τους δύο.

Οι πληροφορίες μας αναφέρουν πως ο Νταμπίζας θέλει να κρατήσει τον επιτελικό μέσο και με τη νέα σαιζόν, θέλει όμως και να συζητήσουν το ρόλο του στην ομάδα. Ο Ελλαδίτης τεχνικός διευθυντής εκτιμά τόσο την αξία, όσο και την προσφορά του Ασσίς και θέλει να εκμεταλλευτεί την προσωπικότητα του. Την ίδια στιγμή, με δεδομένο ότι βαδίζει από τα 38 στα 39 και δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στην Ευρώπη, είναι λογικό πως θα προσπαθήσει να φέρει παίκτη παρόμοιας αξίας, αλλά νεαρότερο. Αυτά ακριβώς τα πράγματα είναι που θέλει να συζητήσει ο “Ντάμπι” σύμφωνα πάντα με πληροφορίες.

Όσον αφορά το σύλλογο, οι παράγοντες του σωματείου δηλώνει πως είναι θέμα Νταμπίζα να αποφασίσει πώς και αν θα συνεχιστεί η συνεργασία.