Home TOP NEWS Τριφυλλάρα, φέρε το Κύπελλο στο Λαό!

Τριφυλλάρα, φέρε το Κύπελλο στο Λαό!

ag31-apollon-omonoia-v (21)


Η ομάδα μας αντιμετωπίζει αύριο τον Απόλλωνα στον τελικό του κυπέλλου Coca Cola (18:30) και θέλει να φθάσει στο 15ο τρόπαιο της ιστορίας της στο θεσμό.

Στην ομάδα γνωρίζουν όλοι πόσο σημαντικός είναι ο τίτλος για τον κόσμο που τόσο πικράθηκε τα τελευταία χρόνια. Σημαντικός και για την ιστορία του συλλόγου που απέχει από τους τίτλους την τελευταία 4ετία.

«Είμαστε πολύ καλά προετοιμασμένοι και ευχόμαστε όλα να πάνε καλά και να καταφέρουμε να κατακτήσουμε τον τίτλο», δήλωσε εκ μέρους των ποδοσφαιριστών ο Νούνο Ασσίς σήμερα, αρχηγός της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

«Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα. Ευχόμαστε να πάρουμε το τρόπαιο για να δώσουμε χαρά και στους φιλάθλους», ήταν τα λόγια του Βλάνταν Μιλόγεβιτς, προπονητή της ομάδας μας.

Ο Σέρβος τεχνικός προσπάθησε να περάσει πάθος και ζήλο στην ομάδα του τις τελευταίες ημέρες και τα ίδια τους επανάλαβε και σήμερα στην προπόνηση. Με το τέλος της προπόνησης, ανακοινώθηκε η αποστολή, που αποτελείται από τους:

Κωνσταντίνο Παναγή, Αντώνη Γιωργαλλίδη, Λαουρέντιου Μπρανέσκου, Καρλίτος, Μάριο Δημητρίου, Καρίμ Χαφέζ, Αντρέα Παναγιώτου, Ρομαρίκ, Ιβάν Ρούνιε, Μάριν Όρσουλιτς, Αναστάσιο Καντούτση, Ρενάτο Μαργκάσα, Γκεόργκε Φλορέσκου, Γιώργο Οικονομίδη, Γεράσιμο Φυλακτού, Φάνο Κατελάρη, Λουσιάνο Μπεμπέ, Νούνο Ασίς, Άντραζ Κιρμ, Κριστοβάο Ράμος, Βίνσεντ Εζέ, Δημήτρη Χριστοφή, Ονησίφορο Ρουσιά, Αντρέ Σκέμπρι και Κίλιαν Σέρινταν.