Home TOP NEWS Με αυτούς που έχει να κρατήσει το μηδέν

Με αυτούς που έχει να κρατήσει το μηδέν

proetoimasia-filiko-3o-dynamo-orsulic (13)


Ξεκινάμε με το προφανές, όλοι θα νιώθαμε πιο άνετα αν στο ρόστερ υπήρχε τουλάχιστον άλλος ένας κεντρικός αμυντικός που θα έκανε αύριο δίδυμο με τον Μάριν Όρσουλιτς, με τον Σάκη Παντελιάδη να ξεκινά στη φυσική του θέση, αυτή του αριστερού μπακ. Αυτό δεν κατέστη δυνατό, μιας και ο Νταμπίζας θεώρησε σωστό να περιμένει τους εκλεκτούς του, παρά να θυσιάσει ένα κομμάτι της ποιότητας στρέφοντας την προσοχή του σε άλλες λύσεις. Ο στόχος του μηδέν πίσω όμως δεν αλλάζει.

Και δεν υπάρχει και δικαιολογία, αν αναλογιστεί κανείς το μέγεθος του αντιπάλου που αντιμετωπίζουμε. Οι τέσσερις που θα ξεκινήσουν πίσω (Καρλίτος, Όρσουλιτς, Παντελιάδης, Μαργκάσα) κουβαλάνε πολλά χρόνια εμπειρίας στη πλάτη τους, μπορούν να διαχειριστούν τα δεδομένα του αγώνα και να κρατήσουν μακριά από την εστία του Κωνσταντίνου Παναγή τους Αρμένιους. Ασφαλώς αρκετή δουλειά θα πρέπει να κάνουν και οι υπόλοιποι, με κυριότερους τους αμυντικούς χαφ.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ πρέπει αύριο να βάλει γερές βάσεις πρόκρισης. Ιδανικά δεν θα δεχθεί γκολ και θα σκοράρει κάποιο εκείνη. Η διαφορά δυναμικότητας είναι εκεί και δεδομένη, οπότε όποιοι κι αν παραταχθούν, πρέπει να κρατήσουν το μηδέν παθητικό, χωρίς πολλά πολλά.