Home TOP NEWS Ανεβαίνει ο μεταγραφικός πυρετός

Ανεβαίνει ο μεταγραφικός πυρετός

Diaskepsi-Nikos-Dabizas (10)


Αφού σιγά σιγά οι πλείστες των εκκρεμοτήτων τακτοποιούνται (προπονητής, τεχνικό επιτελείο, ξεσκαρτάρισμα ρόστερ, ανανέωση με Σκέμπρι και Ασσίς), αυτή τη βδομάδα περνάμε στο αγαπημένο σπορ των Κύπριων οπαδών, τις μεταγραφές! Ο Νταμπίζας έδιωξε αυτούς που θεωρούσε πως επιβαλλόταν να αποχωρήσουν, πλέον μαζί με τον Τζον Κάρβερ, στρέφουν την προσοχή τους σε αυτούς που θα τους αντικαταστήσουν, με στόχο προφανώς να προσφέρουν πολλά περισσότερα.

Οι θέσεις που επείγουν και θα δώσει έμφαση το δίδυμο, είναι αυτές του αριστερού μπακ αφού ο Χαφέζ είναι μετέωρος, του κεντρικού αμυντικού αφού αποχώρησε ήδη ο Ρομαρίκ, του επιτελικού μέσου μιας και ο Ασσίς είναι εκτός Ευρώπης, του φορ, ενώ είναι πιθανόν στις πρώτες κινήσεις να συμπεριληφθεί και η απόκτηση αριστερού εξτρέμ. Μπόλικη δουλειά, αφού οι άμεσες ανάγκες δεν είναι λίγες και οι τρύπες πρέπει να γεμίσουν νωρίτερα παρά αργότερα.

Αναμένουμε πάντως πως η πρόσληψη Κάρβερ θα πυροδοτήσει νέο κύκλο φημολογιών, που αυτή τη φορά θα περιλαμβάνουν και στόχους από Αγγλία. Για να δούμε αν η πλειοψηφία των παικτών που θα έρθει θα είναι Έλληνες, Άγγλοι, ή κάτι άλλο.