Home TOP NEWS Αποκαλύφθηκε η δεύτερη εμφάνιση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ

Αποκαλύφθηκε η δεύτερη εμφάνιση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ

puma-r


Η ΟΜΟΝΟΙΑ, λίγες ώρες πριν από το πρώτο παιχνίδι με την Μπάναντς για τον 1ο προκριματικό του Europa League, αποκάλυψε τις νέες, εκτός έδρας εμφανίσεις της. Η Λευκή στολή που θα φορεθεί απόψε για πρώτη φορά, έχει πράσινες γραμμές στους ώμους, όπως και στα πλάγια στο παντελονάκι.

Οι πράσινοι ως γνωστό έχουν συνεργαστεί φέτος με την Γερμανική PUMA. Σύντομα αναμένεται να γίνει η παρουσίαση και για την πρώτη στολή που θα είναι στο Πράσινο χρώμα.

Η εμφάνιση χαρακτηρίστηκε ρετρό αφού θυμίζει την πιο κάτω:

puma klasiki

Η σχετική ανακοίνωση:

“Την εμφάνιση με την οποία έγραψε μερικές από τις πιο “χρυσές” σελίδες της ιστορίας της, ετοιμάζεται, μετά από 40 χρόνια, να φορέσει ξανά η ομάδα μας.

Στον αγώνα με αντίπαλο την Μπάναντς, η ομάδα μας θα αγωνιστεί με τη νέα άσπρη εμφάνιση (2η στολή), η οποία έχει σχεδιαστεί και δημιουργηθεί από τον πολυεθνικό κολοσσό αθλητικών ειδών, PUMA.

Η εμφάνιση αυτή, από οπτικής πλευράς, θυμίζει εκείνη που χρησιμοποιούσε η ομάδα μας σε αρκετές αγωνιστικές περιόδους των δεκαετιών ΄70 και ΄80 και η οποία έχει συνδεθεί με κατακτήσεις τίτλων, με ιστορικά ρεκόρ και με μεγάλες επιτυχίες.

Ευχή όλων μας όπως η νέα έκδοση αυτής της εμφάνισης – για την κατασκευή της οποίας η PUMA έχει χρησιμοποιήσει την κορυφαία της τεχνολογία με στόχο να προσφέρει τη μέγιστη δυνατή ποιότητα στους ποδοσφαιριστές μας – συνδεθεί με επιτυχημένη παρουσία στην Ευρώπη, αλλά και στις εγχώριες διοργανώσεις.

#strongertogether

Σύντομα θα ανακοινωθούν πληροφορίες για την παρουσίαση των εμφανίσεων της αγωνιστικής περιόδου 2016-17″.