Home TOP NEWS «Απομένουν μόνο τα διαδικαστικά για να ανακοινωθούν»

«Απομένουν μόνο τα διαδικαστικά για να ανακοινωθούν»

kyp-semifinal1-aek-omonoia-demetriou-dimitriou (24)


Δηλώσεις στο ραδιόφωνο Super Sport έκανε ο Ανδρέας Δημητρίου και αναφέρθηκε σε όλα τα θέματα που αφορούν το πράσινο στρατόπεδο. Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ μίλησε για τις εξελίξεις με τους Σκέμπρι, Ασσίς, Χαφέζ και γενικά τον προγραμματισμό της ομάδας. Ανέφερε πως με κάποιους παίκτες έχουν απομείνει μόνο τα διαδικαστικά για να ανακοινωθεί η απόκτηση τους. Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το νέο προπονητή και τη σύνθεση της τεχνικής ηγεσίας: «Θα αναλάβει την ομάδα στην Αυστρία ο προπονητής Τζον Κάρβερ. Σύντομα αναμένουμε πως θα ολοκληρωθεί η σύνθεση της προπονητικής ομάδας και ακολούθως θα προκύψουν εξελίξεις. Πρέπει να κάνουμε λίγη υπομονή. Γίνεται πολύ προσεχτική δουλειά σε αυτό το κομμάτι».

Για τον Χριστόφορο Λοϊζου: «Δεν θα σχολιάσω πάνω σε αυτό το κομμάτι. Να περιμένουμε τη σωστή ροή των πραγμάτων. Όταν θα έχουμε την επίσημη ανακοίνωση, θα μπορούμε να σχολιάσουμε».

Για την επιλογή Κάρβερ: «Έγινε η επιλογή που έγινε. Μέσα από την επιλογή αυτή θέλουμε να τρέξουμε το πρότζεκτ με επιτυχία και να μπορέσει να εξελιχθεί η ποδοσφαιρική ΟΜΟΝΟΙΑ. Ένα από τα κομμάτια της αξιολόγησης είναι οι γραπτές συστάσεις που έχει λάβει το σωματείο μας. Πάνω σε αυτή τη φιλοσοφία πορεύεται. Αναζητούμε την ουσία, στο να πετύχουμε μέσα στα πλαίσια του μπάτζετ που έχουμε στη διάθεση μας».

Για την πρώτη προπόνηση: «Σήμερα το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί η πρώτη προπόνηση της ομάδας. Οι προπονήσεις στη Κύπρο θα συνεχιστούν μέχρι την Τετάρτη και ξημερώματα Πέμπτης θα αναχωρήσει η αποστολή για Αυστρία. Έχουν ήδη ανακοινωθεί τα τρία φιλικά παιχνίδια. Είναι κλιμακωτή η δυσκολία των φιλικών αγώνων. Επιστρέφουμε 21 Ιουνίου και στις 24 Ιουνίου θα δώσουμε φιλικό με ΑΕΚ. Θα είναι το τελευταίο πριν το ευρωπαϊκό παιχνίδι».

Για το θέμα της ενίσχυσης: «Θα έχουμε ανακοινώσεις τις επόμενες μέρες. Υπάρχουν συγκεκριμένες περιπτώσεις παικτών που απομένουν μόνο τα διαδικαστικά για να ανακοινωθούν. Είμαστε πολύ κοντά για να ολοκληρωθεί η απόκτηση τους. Υπάρχουν και κάποιες άλλες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που είμαστε σε διαπραγματεύσεις. Έχουν αξιολογηθεί κάποιες προτεραιότητες. Στο παρών στάδιο κινούμαστε σε αυτό το πλαίσιο».

Για τον Αντρέ Σκέμπρι: «Το σωματείο μας βρίσκεται στο τελικό στάδιο των διαπραγματεύσεων. Μόλις υπάρχει κατάληξη θα τοποθετηθούμε επίσημα».

Για τον Νούνο Ασσίς: «Έχει υποβληθεί στον ποδοσφαιριστή πρόταση για να ανανεωθεί η συνεργασία μας. Για την ώρα περιμένουμε την απάντηση του».

Για τον Χαφέζ: «Η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει γνωστοποιήσει στον Χαφέζ πως θέλει να συνεχίσει τη συνεργασία της. Έχει καταθέσει συγκεκριμένα πράγματα στον παίκτη και καθορίστηκε χρονικό πλαίσιο για να δώσει την οριστική του απάντηση. Αυτό το χρονικό πλαίσιο δεν τελειώνει τις επόμενες μέρες. Ο ποδοσφαιριστής εξετάζει και άλλες περιπτώσεις πριν δώσει την απάντηση του».