Home TOP NEWS Αρπάξτε τον ταύρο από τα κέρατα

Αρπάξτε τον ταύρο από τα κέρατα

proponisi (11)


Όπως γράψαμε από χθες, εννέα νεαροί ποδοσφαιριστές συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή που πέταξε ψες για Αυστρία. Πρόκειται για τον τερματοφύλακα  Αντρέα Χριστοδούλου  τον ακραίο μεσοεπιθετικό Παναγιώτη Θεράποντος, τους μέσους Κωνσταντίνο Λούβαρη, Αντρέα Σοφοκλέους, Φάνο Κατελάρη, το μεσοεπιθετικό Κώστα Κουλουμπρή, τους επιθετικούς Γιώργο Ιβανόφ, Απόλλωνα Βασιλείου, και τον κεντρικό αμυντικό Παντελή Κονομή. Επιβάλλεται όλοι τους να μην θεωρήσουν την συμμετοχή τους σαν μια καλή εμπειρία, αλλά ως την μεγαλύτερη ευκαιρία.

Κάθε μέρα που περνάει, θα εξετάζονται από τους Κάρβερ και Νταμπίζα. Θα βλέπουν τη διάθεση τους για δουλειά και βελτίωση, θα βλέπουν την συγκέντρωση τους, θα βλέπουν την προοπτική τους. Ανάλογα με τη θέση που αγωνίζονται και την ενέργεια που θα βγάλουν αυτές τις μέρες στη χώρα του Μότσαρτ, μπορούν να περάσουν από το στάτους του “νεαρού και υποσχόμενου” σε αυτό του “συμμετέχον στο ροτέισιον της πρώτης ομάδας”. Τους δίνεται η ευκαιρία να κερδίσουν θέση στο ρόστερ της μεγαλύτερης ομάδας της Κύπρου και οφείλουν να αρπάξουν τον ταύρο από τα μαλλιά.

Στο ποδόσφαιρο, κανείς δεν σου χαρίζεται, ενδεχομένως να μην έχεις ποτέ και δεύτερη ευκαιρία. Οι νεαροί κρατάνε στα χέρια τους το εισιτήριο εισόδου στη χώρα των ονείρων τους. Τώρα οφείλουν να αποδείξουν πόσο πολύ θέλουν να το χρησιμοποιήσουν.