Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Η μπάλα στα πόδια του Αντρέ

Η μπάλα στα πόδια του Αντρέ

schembri


Ότι ο Νταμπίζας θέλει τον Σκέμπρι στην ΟΜΟΝΟΙΑ, έχει γίνει ξεκάθαρο εδώ και μέρες. Του έκανε πρόταση ανανέωσης, στη συνέχεια ανέβασε την προσφορά του, μέχρι που τα βρήκε στο οικονομικό κομμάτι με το παίκτη. Το ότι όμως ο Ελλαδίτης δεν θα βάλει κανένα πάνω από το σύνολο, είναι επίσης δεδομένο. Τουλάχιστον αυτό δείχνει με την τώρα συμπεριφορά του και δεν νομίζουμε τα 15 γκολ του Μαλτέζου να του έχουν κερδίσει ευνοϊκή μεταχείριση.

Όχι ότι δεν εκτιμούνται τα γκολ και η γενική προσφορά, το αντίθετο. Ο Σκέμπρι είναι σημαντικός ποδοσφαιριστής και είναι ξεκάθαρο. Δεν υπάρχει ΟΜΟΝΟΙΑΤΗΣ που δεν τον θέλει να παραμείνει εδώ. Το αίτημα του όμως να παραμείνει εκτός προπονήσεων μέχρι τις 29 του μήνα ενώ η ομάδα ήδη του έδωσε μέχρι τις 21, είναι μάλλον τραβηγμένο και απίθανο να γίνει αποδεκτό. Πιθανότερο σενάριο είναι ο Νταμπίζας να θέσει μια ημερομηνία ως προθεσμία για να δώσει την τελική του απάντηση ο ποδοσφαιριστής.

Η μπάλα αυτή τη στιγμή είναι ξεκάθαρα στο γήπεδο του Αντρέ. Η ΟΜΟΝΟΙΑ τον θέλει και του έχει ικανοποιήσει τα αιτήματα. Ο ίδιος θέλει να μείνει, θέλει όμως να κάνει και παραπάνω διακοπές μιας και παντρεύτηκε. Αν ο Νταμπίζας αποδεχθεί το αίτημα του όμως, θα αδικήσει και την ΟΜΟΝΟΙΑ και τους συμπαίκτες του που άρχισαν να κόβουν χιλιόμετρα ήδη στην Αυστρία. Κι ας μην ξεχνάμε ότι πέρσι, η κλήρωση ήταν φαινομενικά εύκολη στον πρώτο γύρο, αλλά τελικά τα χρειαστήκαμε. Ελπίζουμε εντός των επόμενων 24ώρων να έχει τελειώσει αυτό το θέμα, κατά προτίμηση θετικά.