Home TOP NEWS Χρίστος Νεοφύτου για επικεφαλής;

Χρίστος Νεοφύτου για επικεφαλής;

neofytou


Οριστικές εξελίξεις δεν έφερε η συνεδρία του Διοικητικού Συμβουλίου, όμως ειδήσεις σίγουρα έβγαλε. Όπως πληροφορούμαστε ο πρόεδρος Δώρος Σεραφείμ παραμένει σταθερός για την ώρα στην πρόθεση αποχώρησης, αφού νιώθει πως ίσως να ήρθε η ώρα για κάτι καινούριο. Την ίδια στιγμή, μέλη του Δ.Σ. θεωρούν πως ο τωρινός Γενικός Γραμματέας του σωματείου Χρίστος Νεοφύτου, διαθέτει αυτά που χρειάζονται για να τεθεί επικεφαλής συνδυασμού και να διεκδικήσει την προεδρία του συλλόγου.

Ο νεαρός δικηγόρος, ανήκει στην πιο…προοδευτική όσον αφορά το αγωνιστικό (ας μας επιτραπεί ο χαρακτηρισμός) μερίδα του συμβουλίου, μιας και ήταν ανάμεσα σε αυτούς που επιθυμούσαν την κάθοδο τεχνικού διευθυντή. Παράλληλα γνωρίζει πολύ καλά τα ενδότερα του σωματείου εκ της θέσεως του στο τωρινό Δ.Σ. ενώ μαζί με τον έτερο δικηγόρο του συμβουλίου Αντρέα Πασιουρτίδη, αποτέλεσαν την ομάδα που κλήθηκε να διαχειριστεί τις σχεδόν 50 ανοικτές υποθέσεις ποδοσφαιριστών, προπονητών και πρώην προσωπικού εναντίων της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στην UEFA, κάτι που έφεραν εις πέρας με επιτυχία. Τα πιο πάνω δεδομένα φαίνεται πως έχουν δημιουργήσει ανάμεσα στα μέλη του Δ.Σ. την άποψη πως είναι ικανός να ηγηθεί συνδυασμού, εφόσον ο Δώρος Σεραφείμ όντως αποχωρήσει.

Η Παρασκευή πλησιάζει, έτσι σύντομα θα ξέρουμε περισσότερα. Ο Χ. Νεοφύτου δεν έχει για την ώρα εκφραστεί θετικά ή αρνητικά αφού θέλει να προσμετρήσει όλα τα δεδομένα. Να σημειωθεί πως στο τραπέζι από μέλη του Συμβουλίου έπεσε σήμερα και το όνομα του Αντώνη Τζιωνή. Μέσα στα επόμενα 24ωρα θα ξέρουμε περισσότερα.