Home TOP NEWS Η διάθεση και η γνώση είναι εκεί

Η διάθεση και η γνώση είναι εκεί

valanidis


Οι εκλογές είναι στο παρελθόν και το νέο διοικητικό συμβούλιο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ απαρτίζεται από τα 15 μέλη του συνδυασμού Τζιωνή. Κατά την άποψη μας, το έργο του νέου διοικητικού συμβουλίου θα γίνει ευκολότερο, αν αξιοποιήσει τη διάθεση και τις γνώσεις του συνδυασμού “Εμπρός Ομόνοια” που κέρδισε τον τελευταίο καιρό πόντους με την δουλειά που έκανε στη προετοιμασία του πλάνου που παρουσίασε. Μπορεί να μην εκλέγηκε κάποιο από τα μέλη του στο συμβούλιο, όμως δεν σημαίνει πως πρέπει να μείνουν αναξιοποίητες οι ικανότητες τους.

Μπορεί κάποιος να συμφωνεί με το πλάνο που παράθεσαν, μπορεί κάποιος να διαφωνεί. Εκείνο που δεν μπορεί να αμφισβητηθεί είναι πρώτον το μεράκι και τη διάθεση τους να προσφέρουν σε αυτό το σωματείο, δεύτερον οι ενωτικές προθέσεις τους και τρίτον ότι έχουν τις γνώσεις να βοηθήσουν. Θεωρούμε λοιπόν πως θα ήταν ορθή κίνηση και προς το συμφέρον του σωματείου αν αφού η διοίκηση καταρτιστεί σε σώμα, έκανε μια συνάντηση με το συνδυασμό για να διερευνήσουν σε ποια σημεία υπάρχει κοινό έδαφος.

Ένα σωματείο που έχει 13 εκατομμύρια χρέος και το οποίο κατηγορήθηκε πολύ συχνά πως μένει προσκολλημένο στο παρελθόν, δεν μπορεί να αγνοήσει τα νιάτα του, όταν αυτά βγαίνουν μπροστά. Η διάθεση και η γνώσεις σε μια ποικιλία από θέματα είναι εκεί, η ΟΜΟΝΟΙΑ πρέπει να δει πώς θα τα αξιοποιήσει.