Home TOP NEWS Ενθουσιασμός και όχι πίεση!

Ενθουσιασμός και όχι πίεση!

proetoimasia-day2-panteliadis (79)


Η Ευρωπαϊκή διάκριση, είναι η “Νέμεσις” και του τελευταίου ΟΜΟΝΟΙΑΤΗ. Οι τόσες αποτυχημένες προσπάθειες και κυρίως οι δυο φορές που φτάσαμε με το ένα πόδι στους ομίλους και με τον ένα τρόπο ή τον άλλο αυτοκτονήσαμε, έχουν δημιουργήσει ένα τοίχος μπροστά στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ και η αλήθεια είναι πως μας έχουν φοβίσει. Ένας νέος ποδοσφαιριστής στο σύλλογο, ο Σάκης Παντελιάδης, ο οποίος έχει ήδη παίξει σε ομίλους ευρωπαϊκής διοργάνωσης με τα χρώματα του Αστέρα, έδωσε νέα διάσταση στο θέμα.

Μιλώντας στη κάμερα του ΟΜΟΝΟΙΑ-TV ο Ελλαδίτης αμυντικός τόνισε ότι το γεγονός πως η ομάδα δεν τα έχει καταφέρει ακόμα, δημιουργεί ενθουσιασμό για αυτή τη πρόκληση! “Στα συν για την ομάδα μας, είναι ο ενθουσιασμός για την πρόκληση να μπούμε σε ευρωπαϊκούς ομίλους, γιατί ο σύλλογος δεν τα έχει καταφέρει ακόμα. Αυτός ο ενθουσιασμός θα μας βγει σε καλό! Πρέπει βέβαια να βλέπουμε κάθε φάση ξεχωριστά, για να μην βρεθούμε προ εκπλήξεως”, ήταν τα χαρακτηριστικά του λόγια.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ μέχρι να μπει σε όμιλο θα βρίσκεται κάθε καλοκαίρι προ της μεγαλύτερης πρόκλησης. Αυτή την πρόκληση, πρέπει να την προσεγγίζει με ενθουσιασμό και αισιοδοξία. Ας μην αφήσουμε άλλο την Ευρώπη να δημιουργεί πίεση, ή να μας καταστρέφει χρονιές. Να πιστέψουμε, να παλέψουμε και στο τέλος θα κάνουμε τον απολογισμό μας.