Home TOP NEWS Έπεται συνέχεια…

Έπεται συνέχεια…

proetoimasia-day7-Carver (8)


Από χθες είχε γίνει ξεκάθαρο πως η ΟΜΟΝΟΙΑ σήμερα θα ανακοίνωνε τουλάχιστον ένα παίκτη. Η πρώτη μεταγραφή ήρθε και όντως χαροποίησε τους πάντες. Ο Ματ Ντάρμπισιρ είναι επιθετικός εγνωσμένης αξίας, σε καλή ηλικία και έρχεται από φουλ σαιζόν. Τρώγοντας ανοίγει η όρεξη όμως…

Οι πληροφορίες μας λένε πως οι διαπραγματεύσεις είναι σε καλό δρόμο και για τον κεντρικό αμυντικό. Ο υποψήφιος για την προεδρία και νυν μέλος του Δ.Σ. Αντώνης Τζιωνής, φρόντισε να ιντριγκάρει τη φαντασία μας τονίζοντας στις δηλώσεις του στο Άστρα πως “και η επόμενη μεταγραφή θα είναι εξίσου ηχηρή”. Ποιος θα είναι λοιπόν ο κεντρικός αμυντικός που είναι αυτής της αξίας; Θα είναι ένας εκ των Φυτανίδη-Αυλωνίτη ή κάποιος άλλος; Οι φήμες μιλάνε και για Βραζιλιάνο υποψήφιο.

Να τονίσουμε πως η ΟΜΟΝΟΙΑ ψάχνει άμεσα και επιτελικό μέσο και ακραίο μεσοεπιθετικό. Δεν πρέπει να αποκλείεται το ενδεχόμενο να έρθει κάποιος από αυτούς πριν τον αμυντικό λοιπόν, αφού ειδικά στη περίπτωση του επιτελικού, λέγεται πως ο Νταμπίζας μιλάει απευθείας με γνωστό ποδοσφαιριστή και τον επίσης γνωστό ατζέντη του.