Home TOP NEWS Για την ώρα στασιμότητα

Για την ώρα στασιμότητα

ekloges-sinelefsi


Λόγω της ανακοίνωσης του Τζον Κάρβερ και των θεμάτων Σκέμπρι-Ασσίς, η εκλογική συνέλευση πέρασε για λίγο στο περιθώριο. Σε 11 μέρες λήγει η προθεσμία όσον ενδιαφέρονται να υποβάλουν υποψηφιότητα και σε 19, εκλέγουμε νέο διοικητικό συμβούλιο. Θεωρούμε πως όλες αυτές τις μέρες οι διαδικασίες και οι επαφές ήταν συνεχείς, αλλά και ότι έπονται περισσότερες στο άμεσο μέλλον. Όσο δεν ανακοινώνεται κάτι όμως, όσα αναφέρονται είναι θεωρητικά.

Στην τελευταία συνεδρία του Δ.Σ. ο Δώρος Σεραφείμ κάλεσε όλα τα μέλη του τωρινού συμβουλίου να σκεφτούν αν θέλουν να συνεχίσουν και να δώσουν οριστική απάντηση. Το ίδιο δεσμεύτηκε να κάνει και ο ίδιος, αφού ανήκε στο γκρουπ των 3-4 διοικητικών που δεν έχουν ακόμα αποφασίσει αν πρέπει να συνεχίσουν, τη στιγμή που 2 μέλη τόνισαν πως τείνουν πως αποχώρηση. Κόντρα στις προβλέψεις όμως, δεν έγινε έκτακτη συνεδρία σχετικά με το θέμα, έτσι θα πρέπει να περιμένουμε τις επόμενες ώρες να μάθουμε περισσότερα.

Νιώθουμε την υποχρέωση να επαναλάβουμε πως πρέπει όλα τα μέλη να προβληματιστούν πολύ και να μην αγνοήσουν την ανάγκη για ανανέωση και φρέσκες ιδέες. Είναι επίσης πεποίθηση μας πως οι εκλογές πρέπει να αποφευχθούν, να δημιουργηθεί δηλαδή ένας κοινός συνδυασμός. Όποιοι κι αν αποφασίσουν λοιπόν πως συνεχίζουν, θεωρούμε πως πρέπει να κάτσουν στο ίδιο τραπέζι με τον “Εμπρός ΟΜΟΝΟΙΑ” και άλλους ενδιαφερόμενους και να συζητήσουν για το καλό της ομάδας.