Home TOP NEWS Κάρβερ: “Ικανοποιημένος με το αποτέλεσμα αλλά όχι από την εικόνα”

Κάρβερ: “Ικανοποιημένος με το αποτέλεσμα αλλά όχι από την εικόνα”

13569831_1109067039149488_318626721_o


Περισσότερα ζητάει από την ομάδα του ο Τζον Κάρβερ και αυτό είναι καλό αφού θέτει από νωρίς τον πήχη ψηλά. Ο Άγγλος προπονητής, μίλησε μετά τον αγώνα με την Μπάναντς

“Είμαι ικανοποιημένος με το αποτέλεσμα αλλά όχι από την εικόνα. Στα πρώτα λεπτά, δεν μπήκαμε καλά αλλά σταδιακά γίναμε καλύτεροι, κρατήσαμε μπάλα και ήρθε το γκολ. Ήταν άσχημη εξέλιξη ο τραυματισμός του Χριστοφή, θα γνωρίζουμε περισσότερα τις επόμενες ημέρες. Μας περιμένει αρκετή δουλειά. Υπάρχουν ακόμα 90 λεπτά, η Μπάνατς έχει καλή ομάδα, με ένα καλό προπονητή, βρισκόμαστε και οι δύο σε στάδιο προετοιμασίας. Από όσα έχω δει, δεν έχει ολοκληρωθεί η πρόκριση”.

Για το ότι έπεσε η απόδοση μετά το 60′:
– Δεν ήταν κάτι που ζητήσαμε. Αλλάξαμε τον Σέρι με τον Κλέιτον, για να γίνει η ομάδα πιο δημιουργική, δεν ήμουν χαρούμενος με αυτό (ότι έπεσε η απόδοση) είμαστε σε στάδιο προετοιμασίας και πρέπει να δουλέψουμε σε αυτό. Ο Ζίγκι και ο Αμίρ, είναι πιο πίσω σε προετοιμασία λόγω τραυματισμών και αυτό επηρέασε την ομάδα. Αυτό θα βελτιωθεί.

Εάν ο τραυματισμός του Χριστοφή αλλάζει το μεταγραφικό πλάνο:
– Είναι νωρίς ακόμα, δεν γνωρίζουμε το πρόβλημα ακόμα. Είναι κάτι που θα δούμε με το Νίκο. Ο Χριστοφή είναι τοπ παίκτης, είναι Κύπριος και αυτό είναι σημαντικό. Θα του δώσουμε όσο χρόνο χρειάζεται για να επιστρέψει πίσω δυνατός.

Εάν του έχει κάνει εντύπωση κάποιος αντίπαλος παίκτης:
– Ήμουνα συγκεντρωμένος στην ομάδα μου. Θα σας απαντήσω μετά τον επαναληπτικό.