Home TOP NEWS Καταρτίζονται σε σώμα

Καταρτίζονται σε σώμα

geniki-sinelefsi-ekloges2016 (18)


Συνεδριάζει για πρώτη φορά σήμερα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και θα καταρτιστεί σε σώμα. Από τη στιγμή που σε αυτό συμμετέχουν μόνο άτομα του συνδυασμού Τζιωνή, οι ρόλοι είναι λίγο πολύ καθορισμένοι και μένει να δούμε αν θα επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες για το τι θα αναλάβει ο κάθε ένας.

Λίγο μετά τις εκλογές είχαν διαρρεύσει οι πρώτες πληροφορίες περί του θέματος. Πιο συγκεκριμένα:

“Αντιπροέδροι θα παραμείνουν οι Λ. Πολυκάρπου και Π. Νεοφύτου. Το πόστο του ως Γενικός Γραμματέας θα κρατήσει ο Χρίστος Νεοφύτου και αυτό του Β. Γενικού Γραμματέα ο Αντρέας Πασιουρτίδης. Ο Πασιουρτίδης μάλλον δεν θα είναι φέτος υπεύθυνος του τμήματος Καλαθόσφαιρας, αφού το πιο πιθανό είναι να πάρει ρόλο Β’ εφόρου Ποδοσφαίρου (οι εισηγήσεις του ειδικά όσον αφορά το θέμα τεχνικός διευθυντής και οργάνωση του τμήματος ήταν καταλυτικές), τη στιγμή που ‘Α Έφορος Ποδοσφαίρου θα παραμείνει ο Άγης Ιακωβίδης. Να σημειωθεί ότι οι αρμοδιότητες των εφόρων έχουν μειωθεί σημαντικά από την έλευση του Νίκου Νταμπίζα.

Από κει και πέρα, ο Φώτος Ιωάννου και ο Μαρίνος Στυλιανίδης θα αναλάβουν μαζί τα τμήματα Φούτσαλ και Πετόσφαιρας. Οι δυο τους είχαν συνεργαστεί πέρσι στη Πετόσφαιρα και θα προσπαθήσουν να καλύψουν το κενό του Ζυμαρά. Υπεύθυνος επικοινωνίας θα αναλάβει ο Χαράλαμπος Ρωσσίδης που παρά το νεαρό της ηλικίας του έχει χρόνια εμπειρίας. Ο Μάριος Θεοδοσίου θα έχει καθήκοντα υπεύθυνου Μάρκετιγκ, ενώ ο Χριστόδουλος Κυριακίδης θα είναι ουσιαστικά Οικονομικός Διευθυντής. Για τους ρόλους των υπολοίπων θα πρέπει να περιμένουμε.”

Βέβαια το πιο σημαντικό από όλα για μας, είναι πώς θα προσεγγίσουν το θέμα ενότητα. Υπάρχουν πολλά να γίνουν στο τομέα αυτό και σχεδόν όλα τα “πρώτα βήματα” πρέπει να γίνουν από το συμβούλιο. Ενδεχομένως σήμερα να παρθούν οι πρώτες σχετικές αποφάσεις.