Home TOP NEWS Και επένδυση και βάθος

Και επένδυση και βάθος

blati-toure


Ο Ιμπραχίμ Μπλάτι Τουρέ, είναι από χθες ο δεύτερος νεαρός ξένος ή κοινοτικός που εντάσσεται στο ρόστερ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Είχε προηγηθεί λίγες μέρες πριν ο Δανός κεντρικός αμυντικός Εμίλ Γιόργκενσεν. Σε αντίθεση πάντως με το Δανό, ο Μπλάτι θα εγγραφεί στη λίστα Α’ αφού είναι γεννημένος το 1994. Τον Αύγουστο συμπληρώνει 22 χρόνια ζωής κι δεν έχει δικαίωμα να μπει στη λίστα των “μικρών”. Ως εκ τούτου θα καταλάβει μια από τις 15 θέσεις ξένων/κοινοτικών.

Η απόκτηση του πάντως, ενισχύει την πεποίθηση που δημιουργήθηκε όταν ήρθε ο Γιόργκενσεν, ότι οι Νταμπίζας και Κάρβερ έχουν διάθεση να επενδύσουν και να δουλέψουν με νεαρά παιδιά που μπορεί στο μέλλον να βγουν λίρα εκατό. Αυτή τη στιγμή η λογική λέει πως μαζί με τους νεαρούς Κύπριους που επίσης θα παλέψουν για ευκαιρίες, θα κληθούν να αποτελέσουν το βάθος στο ρόστερ. Θα κληθούν να δώσουν ανάσες στους θεωρητικά βασικούς και να να κερδίσουν παράλληλα εμπειρίες που θα τους βοηθήσουν στο μέλλον να καθιερωθούν.

Όσον αφορά τώρα τα χαρακτηριστικά του, φαίνεται από τις πληροφορίες που συλλέξαμε να πρόκειται για μέσο box to box. Τέτοιους χρειάζεται για να παίξει 4-4-2 ο Κάρβερ, για να δούμε αν ο Τουρέ θα μπορέσει να του δώσει αυτά που ψάχνει.