Home TOP NEWS Η κοινή συνισταμένη υπάρχει

Η κοινή συνισταμένη υπάρχει

AG3-OMONOIA-DOXA-KAZAMIAS-KOSMOS (51)


Στην είδηση πως μέχρι και τώρα υπάρχει η προοπτική να υπάρξει στις εκλογές ένας συνδυασμός αποτελούμενος από μέλη τόσο του συνδυασμού του τωρινού Δ.Σ. όσο και του συνδυασμού “Εμπρός Ομόνοια” οι αντιδράσεις της πλειοψηφίας, τουλάχιστον όπως τις λάβαμε εμείς, ήταν θετικές. Η μεγάλη πλειοψηφία του κόσμου επιθυμεί την ανανέωση, όλος ο πράσινος κόσμος θέλει να ηρεμήσει επιτέλους ο σύλλογος και να συνεχίσουμε σαν μια γροθιά.

Ακόμα και την υστάτη, έχουμε την ευκαιρία να σώσουμε την ΟΜΟΝΟΙΑΤΙΚΗ παρτίδα. Από τη στιγμή που η συζήτηση έχει ανοίξει, επιβάλλεται κατά την άποψη μας να βρεθεί ο τρόπος να έχει και αίσιο τέλος. Η κοινή συνισταμένη υπάρχει και δεν είναι άλλη από την αγάπη για την ΟΜΟΝΟΙΑ. Από κει και πέρα, ξέρουμε ότι ήταν και άποψη αρκετών μελών του συμβουλίου πως ίσως να ήρθε η ώρα για ανανέωση, οπότε ας τολμήσουμε και να κάνουμε το βήμα προς αυτή την κατεύθυνση.

Οι προθέσεις και η προσφορά κανενός δεν παραγνωρίζεται κι ας διαφωνήσαμε αυτά τα δυο χρόνια με κάποιες κινήσεις του Δ.Σ.. Ούτε να “φάει” κάποιον στοχεύει αυτή η συζήτηση που έχει ανοίξει τα δυο τελευταία 24ωρα, ούτε να σπιλώσει τις προσπάθειες οποιουδήποτε. Στο τέλος πρέπει να δούμε τη μεγαλύτερη εικόνα και πώς θα ξημερώσει πιο αισιόδοξη η επόμενη μέρα για την ΟΜΟΝΟΙΑ.