Home TOP NEWS Κρίσιμη μέρα για τον αμυντικό

Κρίσιμη μέρα για τον αμυντικό

proetoimasia-2o-filiko-wacker-part2 (21)


Με την προθεσμία υποβολής του ρόστερ για τον πρώτο γύρο να εκπνέει αύριο, τα μεταγραφικά περιθώρια για την ΟΜΟΝΟΙΑ στενεύουν επικίνδυνα, αν θέλει να προλάβει να δηλώσει τουλάχιστον άλλο ένα παίκτη. Το πιθανότερο βέβαια αφού σήμερα είναι Κυριακή, είναι η ομάδα μας να εκμεταλλευτεί την μια αλλαγή που δικαιούται να κάνει μια μέρα πριν το παιχνίδι για να δηλώσει τον ηγέτη της άμυνας της. Είναι όμως προφανές πως όσο πιο γρήγορα έρθει τόσο το καλύτερο.

Γιατί πέραν του θέματος της προθεσμίας, είναι και θέμα ετοιμότητας του παίκτη. Οι πιθανότητες να έρθει κάποιος που έχει ήδη ξεκινήσει προετοιμασία δεν είναι πολλές, αφού μόνο όσες ομάδες ξεκινάνε από τον πρώτο προκριματικό ή κάποιες των οποίων το πρωτάθλημα παίζεται σε διαφορετική ημερομηνία έχουν βάλει μπρος. Γίνεται σαφές λοιπόν, πως στο πρώτο ματς δύσκολα θα είναι στο μάξιμουμ των δυνατοτήτων του και ίσως μέχρι το δεύτερο να είναι σε ψηλότερο επίπεδο.

Στα του παίκτη τώρα, οι πληροφορίες μας χθες έλεγαν πως η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει συμφωνήσει με τον εκλεκτό της, ο οποίος όμως ακόμα διατηρεί συμβόλαιο. Το θέμα μοιάζει διαδικαστικό, η ΟΜΟΝΟΙΑ όμως δεν έχει την πολυτέλεια να καθυστερεί και πιέζει για να επιταχυνθούν οι διαδικασίες. Ελπίζουμε ότι σήμερα θα υπάρξει κατάληξη. Από Ελλάδα πάντως οι παίκτες των οποίων τα δεδομένα μοιάζουν με αυτά που περιγράψαμε είναι οι Φυτανίδης και Ταυλαρίδης.