Home TOP NEWS Οι λύσεις είναι μπροστά μας

Οι λύσεις είναι μπροστά μας

kosmos-ticket (2)


Παρά τις συνεχείς εκκλήσεις και παρά το ότι αποτελεί πεποίθηση και επιθυμία μεγάλης μερίδας του κόσμου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, αυτή τη στιγμή που μιλάμε το επικρατέστερο σενάριο είναι να πάμε στις 25 του Ιούνη σε εκλογές με δυο συνδυασμούς. Υπάρχουν βέβαια ακόμα κάποιες ώρες, κατά την άποψη μας αρκετές για να ανατραπεί το σκηνικό. Τα δεδομένα όμως την ώρα που γράφεται αυτό το κομμάτι λένε πως θα έχουμε δύο συνδυασμούς και αρκετούς ανεξάρτητους υποψήφιους.

Οι λύσεις είναι μπροστά μας και θεωρούμε πως ως τώρα τα μηνύματα έπρεπε πραγματικά να έχουν φτάσει εκεί που πρέπει. Ο Αντώνης Τζιωνής που θα ηγηθεί του συνδυασμού της τωρινής διοίκησης, είναι ένας άνθρωπος με προοδευτικές απόψεις, διαλλακτικός, που επιθυμεί ενότητα. Παρόμοια λειτουργούσαν και πολύ συχνά οι απόψεις τους ταυτίζονταν με το κ. Τζιωνή, οι Α. Πασιουρτίδης, Κ. Κωνσταντίνου και Χ. Νεοφύτου (και Α. Λάμπρου που αποχωρεί). Το έχουμε ξαναγράψει για παράδειγμα πως το θέμα τεχνικού διευθυντή από αυτούς τέθηκε στο τραπέζι για πρώτη φορά. Είναι επίσης στο Δ.Σ. ο Φ. Ιωάννου του οποίου το έργο στο τμήμα πετόσφαιρας δεν μπορεί να αμφισβητηθεί. Οι προαναφερθέντες θα μπορούσαν λοιπόν να συναντηθούν και να συζητήσουν με οποιοδήποτε άλλο ενδιαφερόμενο (όπως τον Εμπρός Ομόνοια) εδώ και καιρό και να αποφύγουμε τα δράματα. Ειδικά από τη στιγμή που αρκετοί συνάδελφοι τους, κατά καιρούς εξέφρασαν πρόθεση να μην συνεχίσουν. Ακόμα και τώρα δεν είναι αργά.

Εννοείται υπάρχουν κι άλλοι ικανοί, αναφέρουμε τους πιο πάνω αποκλειστικά γιατί πολλές φορές εκφράστηκαν με τρόπο που σε μας τουλάχιστον δείχνει πως υπάρχουν σημεία σύγκλισης και θέλουν η ΟΜΟΝΟΙΑ να προχωρήσει, να εκσυγχρονιστεί. Δεν είναι θέση μας και δεν έχουμε το δικαίωμα να κάνουμε υποδείξεις σε οποιονδήποτε αν θα διεκδικήσει ή όχι θέση στο Δ.Σ., η άποψη μας είναι ξεκάθαρα πως πρέπει όλοι να εξετάσουν το καλό της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, όλοι να σκεφτούν τι έχουν να προσφέρουν και από πιο πόστο. Ειδικά αν αυτό σημαίνει να πάμε με ένα συνδυασμό και να προχωρήσουμε ενωμένοι.